No vcera som davala dole kolesa lebo som sa chcel zbavit hrdze na bubnoch zadnych kolies a co sa mi neprihodilo, zadne kolesa isli v pohode, krasne som bubny oskrabal, pdmastil nastriekal, naderny efekt, tak ze ked mi isli tak pekne zadne kolesa tak dam dole aj predne a nastriekam a ocistim aj na prednych tie brzdove celuste ci ako sa to spravne volal......
jedno koleso v pohde a pri druhom sa mi nedala povolit jena skrutka, a zistil som ze servisaci su hovada, lebo ked mi davali letne kolesa zrejme dali nakrivo zavit a dotiahli to utahovackou samozreje pekne sa to tam zarezalo......no a ja som to isiel dat dole a skrutka si ma zlomila tak , ze polovica ostala v tom bubne no a co teraz, tak som si pomyslel ze co teraz, tak som to skusal odvrtat ze by sa to teoreticky dalo a potom ostatok nejako vytiahnem ale trt makovy, skrutky su vyrobene z velmi kvalitnej ocele, takze som tam urobil ib dierku a tym to skoncilo a teraz mam koleso na troch srouboch. No a neviem co mi v servise povedia, dufam ze sa to nebude dat vybrat este ked som aj ja do toho majstroval a budu mi to musiet vymenit cele Nemate podobne skusenost
Som asi smoliar
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Na šrouby jsou takový vytahováky-je to něco mezi šroubem s levym závitem a závitníkem
Navrtáš díru, pak do toho zašroubuješ ten vytahovák a protože má opačný závit tak ten šroub normálně vytočíš, hlavně to chce pořádně nečím prostříkat, ale nezaručuju že nezalomíš i ten vytahovák ked to mas takto dojebane, pak už je to na výměnu...
Navrtáš díru, pak do toho zašroubuješ ten vytahovák a protože má opačný závit tak ten šroub normálně vytočíš, hlavně to chce pořádně nečím prostříkat, ale nezaručuju že nezalomíš i ten vytahovák ked to mas takto dojebane, pak už je to na výměnu...
No pani tak vas zdravim.....
Tak bol som v troch servisoch a v kazdom mi povedali ze sa to neda a aj keby sme to odvrtali a davali akykolvek pozor tak ten zavit tam uz bude poruseny a keby som tam dal dalsiu sroubu urobi to to iste a mozno ju tam ani nenasroubujem. Tak som musel dat objednat novy n8boj na koleso za 1700 a lozisko 1300 ma skoro je...
Takze ma to vyde za 3400 aj s robotou.......
Takze toto je asi riesenie pre vsetkych Lanosakov a autakov ktorym sa zalomi sroubik.....maju to za 3.400 ...... Takze mam po novych tlmicoch ktore som chcel kupit kvoli sroubiku......Ale aj tak ho mam rad.
Tak bol som v troch servisoch a v kazdom mi povedali ze sa to neda a aj keby sme to odvrtali a davali akykolvek pozor tak ten zavit tam uz bude poruseny a keby som tam dal dalsiu sroubu urobi to to iste a mozno ju tam ani nenasroubujem. Tak som musel dat objednat novy n8boj na koleso za 1700 a lozisko 1300 ma skoro je...
Takze ma to vyde za 3400 aj s robotou.......
Takze toto je asi riesenie pre vsetkych Lanosakov a autakov ktorym sa zalomi sroubik.....maju to za 3.400 ...... Takze mam po novych tlmicoch ktore som chcel kupit kvoli sroubiku......Ale aj tak ho mam rad.
Ale nezkoušel si použít kobaltové, že? 30-100kč/kssonny píše:Mě, když se !ulomilů šroub u katalizátoru, tak to odvrtat vůbec nešlo. Koupili jsme několik nových vrtáků a stejně to nešlo... Rada k ničemu
Je jasný že závit vrtáním poškodíš (vzhledem k tomu že ho č...ci zkurvili tak nepomůže ani svěcená voda, natož vytahovák ), wurth nabízí tuto variantu:
http://katalog.wuerth.cz/download.php?F ... 208121.pdf
Je to v pdf, ovšem nevím co to stojí a jak dalece se to vyplatí, spíš sehnat někoho kdo s tim dělá ...
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
da se to odvertat musis mit diamantovy vertak, ja sem si koupil sadu a odvertal sem zatim vsechno, aj nerez to vrta jak maslosonny píše:Mě, když se !ulomilů šroub u katalizátoru, tak to odvrtat vůbec nešlo. Koupili jsme několik nových vrtáků a stejně to nešlo... Rada k ničemu
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW