nazor na AAA Auto

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
eMKa Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eMKa Slovensko »

Tak toto iste spravili aj DODO-vi ked predaval aj on svojho Lanos-a

hovorili ze 170 000,- mu daju lebo tam boli nove tlmice, npove gumy, super hudba stara asi mesiac a kopa dalsich drobnosti. ale ked tam prisiel ze mi ho tam neha zrazu to uz bolo IBA 130 000,-.

A on somaaaaar im ho tam nechal, by som sa na pate otocil a usiel prec, no skratka skusili na neho ze tam je taky lak tam je onaky lak a ze to ich nazaujima ze ake su tam tlmice a kedy sa menili ze vzhlad je prvorady :? :? no svinarna
LANOS eMKa Slovensko, http://www.lanosclub.com
Obrázek
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Reklama

Oněgin

Příspěvek od Oněgin »

Tak já taky trochu přispěju do debaty. Na začátku ledna jsem si vybral na netu auto v AAA. Stříbrnou Nubiru Wagon 1,6 , 1999, alu kola, elektrika, 82.000 km a 119.000 Kč. Zavolal jsem na ústředí a řekli mi, že bez problémů mi jej přivezou z Ústí n.L do Zlína. Jen tam musím složit vratnou zálohu 1000 Kč. Když jsem se ptal, kdy auto dovezou, tak prý do 2 dnů. Tak jsem tam přijel a všiml si, že hned naproti stojí Nubira Wagon jen v modré barvě a za 99.000 Kč. Ptal jsem se na rozdíl v ceně - modrá je z r. 98, 102 000 km a škrábance na laku. Navíc byla po více majitelích. Mělo ale navíc klimu, což je celkem důležitý faktor. Mohl jsem nahlédnout i do interních informacích a jejich hodnocení. Složil jsem tedy zálohu a když už jsme tam byli, tak že se svezeme. Mrzlo jak hrom (bylo kolem 10 pod nulou, v noci přes 20) a auto nešlo otevřít. Díky rozmrazovači se to podařilo a jeli jsme se projet. Jízda dopadla dobře a s drahou polovičkou jsme se dohodli, že radši koupíme levnější auto a ušetřené peníze dáme do nových dílů (rozvody etc., což by se muselo dělat i u stříbrné). Ale pro jistotu počkáme ještě na stříbrnou Nubiru z Ústí.
Po slíbených dvou dnech jsme opět v AAA a stříbrná Nubira je prý ještě v Praze. Zase nás to tolik nemrzelo, už jsme se rozhodli pro modrou. Brácha automechanik auto na rampě prohlédl a jeli jsme znovu na zkušební jízdu. Vše dopadlodobře, dostali jsme i servisní knížku a jeli jsme domů. Pořád ale nefungoval centrál, takže jsme auto dali do vyhřívané garáže a závada byla druhý den odstraněna. zatím jediným problémem byly sjeté pneumatiky, na které jsme ale byli upozorněni. Vydržely 2 týdny a odešly do věčných lovišť. Nákup zánovních zimních i s ráfky mě stál 6000 Kč. Dalším nedostakem bylo málo oleje v motoru. Podle papíru jej krmili 0W40 - když jsem kupoval litr na benzince na dolití, myslel jsem, že mě šálí zrak - 630 Kč! Ze závad zatím vše, auto startuje, jezdí, svítí, brzdí, prostě zatím vše k mé spokojenosti.
Závěrem: Byť jsem nebyl se vším spokojen , na AAA zatím nenadávám. Největší podraz udělali v Praze, kde slíbili rychlý převoz, který se uskutečnil až za týden. Jednání ve Zlíně bylo vstřícné, no problem. Jen se mi snažili za každou cenu vnutit leasing nebo půčku, z čehož samozřejmě taky profitují. Tož tak.
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

Muj profesionalni nazor je NEMAM JE RAD.je ale pravda ze kdyz si dobre vyberete a auto poradne prohlednete tak vetsinou neni velky problem.jak je neco divneho hned od zacatku neberte to. neuhadate ani korunu.maji vsecko osetrene proti zakaznikum(to je asi hlavni duvod)jinak vykup aut je u nich zaruceny prodelek pro vas.jedine co je pozitivni podle nich se daji orientacne kontrolovat ceny aut.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Olda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olda »

oživím téma odkazem na podobně zajímavou debatu, po přečtení několika historek se musí krtkovi ulevit, že v tom není sám kdo prováří na autě :lol:

http://www.renaultclub.cz/phpBB2/viewtopic.php?t=1770
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Nexi 1.5 16V Red Sedan-se odstěhovala do prahy
Fiat Uno 1.5i-zvaný arcixindl-je v pánu
Renault Laguna combi 98-se odstěhovala se do zlína
Obrázek
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Olda píše:oživím téma odkazem na podobně zajímavou debatu, po přečtení několika historek se musí krtkovi ulevit, že v tom není sám kdo prováří na autě :lol:

Hele, nějakej Barbar tam hodil odkaz na moje stránky :D
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

i ja mam nazor na AAA, a neni dost dobrej, kamos se rozhod ze si koupi auto tak sme obeli par bazaru a nic se mu nelibilo, teda libilo ale neodpovidalo jeho financnimu stavu, a tak posledni bazar byl AAA v Ústí
tak sme se tam jeli podivat, a hned k nam rpibek nejaky typek a zacal nam delat nabidky, samozdrejme ze to zacalo asi 250 tisic pak postupne sme se dostali na zem a realni castku 50 tisic, jenze zase se mu nic nelibilo a tak sme odesly, na druhy den se kamos rozhodnul tam zavolat ze by si vzal kadeta ale pokud mu udelaj cenu na 50 ze stavajici 60 a zavolal si ode mne, no co sledovalo potom se ani neda popsat behem tohoz dne mi volalo z AAA asi 7 manazeru a byli ochotny snizit cenu a zacali mi vysvetlovat jak delam skveli nakup a co vsechno k tomu autu dostanu atd. tak sem jim rek ze ja to auto nekupuju a dal sem cislo na kamose s tim ze mu zavolaj, jenze opak byl jiny porad volali me dalsi 2 dny uz se stoho stala tradice a bylo to uz nesnesitelny ale uplne me dodelali tim jak mi zavolali v 8 vecer, to sem se uz nas..l a vynadal sem jim a zase se omlouvali a za v tom maj zmatky na ktere cislo maji volat atd.Jenze kdyz sme nasledujici den prijeli do AAA s penezma tak na tom kadetu uz byla cena 45tisic, a ja sem mu rekl za at to nekupuje za je to nejaky podezreli sli s 60 na 45 ale on me neposlech a koupil ho a za dalsi 2 mesice to zacalo, myslim ze kdyby si vzal puvodne nabizejici vektru za 85 tak udelal dobre, vrazil do toho auta neskutecne penez a navic ani nemohli zjistit co tomu poradne bylo, byl s tim i v oplu a taky se nic nezjistilo jen tam nechal 5 tisic, a tak to prodal za 30 a ted sem mu dovez z nemecka espero a ma klid
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
schomi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od schomi »

AAA jsou smejdi nejvetsi! Jednou sem se tam stavil za kolik jako že by mi třeba vzali Felinu do výkupu! Byla 5 let stará a uplne v suprovym stavu na 40tkm no tak jako za tech 130 no ze by za to dali! Pak celej tejden volali jak hovada, že to vezmou, pak najednou zavolali že daj 135000 že to auto potřebujou že hned pujde na kamion a na slovesko :x, sme tam prijeli a ze max 120000 ze maj v brne neco podobnyho za 120000 a ze nemuzou delat rozdili tak jako jestli chcem nebo ne, no tak sme rekli ze teda vubec a jenom řekl počkejte chvili, po 2 minutách přišel zě teda za 125000 :? svinňe křiví! se vsadim že na slovensku to střelili minimalne za 150 zis na přepočet :!:
peco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peco »

schomi píše:AAA jsou smejdi nejvetsi! Jednou sem se tam stavil za kolik jako že by mi třeba vzali Felinu do výkupu! Byla 5 let stará a uplne v suprovym stavu na 40tkm no tak jako za tech 130 no ze by za to dali! Pak celej tejden volali jak hovada, že to vezmou, pak najednou zavolali že daj 135000 že to auto potřebujou že hned pujde na kamion a na slovesko :x, sme tam prijeli a ze max 120000 ze maj v brne neco podobnyho za 120000 a ze nemuzou delat rozdili tak jako jestli chcem nebo ne, no tak sme rekli ze teda vubec a jenom řekl počkejte chvili, po 2 minutách přišel zě teda za 125000 :? svinňe křiví! se vsadim že na slovensku to střelili minimalne za 150 zis na přepočet :!:
150? pridaj hodne pridaj :(
http://www.aaaauto.cz/sk/search.php?Act ... =1&Lang=SK
Docent

Příspěvek od Docent »

schomi píše:se vsadim že na slovensku to střelili minimalne za 150 zis na přepočet :!:
Nepodceňuj je tolik s tím ziskem... Matyze vykupujou za 70 a prodávají za 105...
Olda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olda »

Kessler píše:
Olda píše:oživím téma odkazem na podobně zajímavou debatu, po přečtení několika historek se musí krtkovi ulevit, že v tom není sám kdo prováří na autě :lol:

To ja :lol:
koupil sem najebanou lagu kombajna tak sbírám info ;)

Jinak k tématu-jak řikam furt:ačka nebrat!
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Obrázek
Olda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olda »

Kessler píše:

To ja :lol:
koupil sem najebanou lagu kombajna tak sbírám info ;)
Obrázek
danek

Re: nazor na AAA Auto

Příspěvek od danek »

opravdu je to tam až tak špatné? Jsem se koukal tady na tento autobazar na jeho stránky a některá auta se mi tam dost líbí a dokonce bych si tam chtěl jedno i koupit, myslíte tedy že to není dobrý nápad jo? :-(
mino

Příspěvek od mino »

Ja som chcel u nich asi pred mesiacom kupiť tiež autíčko. Prišiel som na pobočku, povedal ktoré som si vybral z ich ponuky na nete. Chlapík na to pozerá do počítača a hovorí, tento kusok určite neberte. Poukazoval mi v ich systéme aké má nedostatky. Tak som sa mu podakoval a odišiel.
Škoda Roomster TSI
ladinek

Příspěvek od ladinek »

:lol: AAA nebrat já měl od tam feldu a špatný,sestra toyotu bouranou ani se nezmínili o tom!!!!!!!!!!!!!!spravenou každej tlumič jinej ,nešlo vrátit,nebrat,nebrat,nebrat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke

[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
sandruš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sandruš »

AAA nebrat...a když už tak sebou berte známeého mechanika který autko proklepne.AAA jsou podvodníci.Stačí tachometry atd.Hodně lidí si naně stěžuje...Měli jsme od nich 2 auta s teho 1 bylo dost dobré..Já mám autko od autoklapka.cz Malé bazary jsou lepší
Škoda 135 GL
Daewoo Nexia 1,5 r.v 97.3 dv
Daewoo Tacuma SX 1,6 16 V 77kw r.v 2001
Fiat Croma 1,9 Jtdm 16v.2010. 6tikvalt
Odpovědět

Zpět na „POKEC“