Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
To je síla , hlavně ať ti Matízka nikdo nešlohne.......Vojta píše:Každý dobrý skutek musí být potrestán. Včera v poledne soused potřeboval někam odvézt, já vůl se nabídl a cestou do garáže jsem ztratil klíče od auta. Polepil jsem celé okolí papírky s mým telefonním číslem, ale zatím nic.
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Ja zas vcera cely odpoledne zkusil poprve (a zrejme naposled) rucne nalestit auta a rano koukam, ze je cely pokropeny drobnyma kapickama smuly z nedalekeho topolu... BTW da se toho nejak setrne zbavit, aniz bych musel znova mejt auto?
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
jestli je to smula, tak jen technickym benzinemSlam píše:Ja zas vcera cely odpoledne zkusil poprve (a zrejme naposled) rucne nalestit auta a rano koukam, ze je cely pokropeny drobnyma kapickama smuly z nedalekeho topolu... BTW da se toho nejak setrne zbavit, aniz bych musel znova mejt auto?
jestli myslis ale spis ten pyl, co uplne drobne prsi z kvetoucich stromu a lepi, tak ten zase jedine vodou
K nam jezdi magori taky s tim, ze maji auto od toho pylu a zkousi to drhnout vselijakyma pripravkama a ze to nejde, ja vezmu houbu a vodu a udelam par tahu a oni se zastydi, daji mi stovku a zase jedou pod strom, ty budes to samy stovku mi posli uz predem
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
topol nema smulu, muze to byt takova fruktifikacni tekutina ktero stromy vylucuji na jare. Je to lepka ve a sladke a musi se to umytSlam píše:Ja zas vcera cely odpoledne zkusil poprve (a zrejme naposled) rucne nalestit auta a rano koukam, ze je cely pokropeny drobnyma kapickama smuly z nedalekeho topolu... BTW da se toho nejak setrne zbavit, aniz bych musel znova mejt auto?
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Pyl neni lepkava sam od sebe, musi se prilepit na tu tekutinu. Obecne se rika ze stromy medujiAkri píše:jestli je to smula, tak jen technickym benzinemSlam píše:Ja zas vcera cely odpoledne zkusil poprve (a zrejme naposled) rucne nalestit auta a rano koukam, ze je cely pokropeny drobnyma kapickama smuly z nedalekeho topolu... BTW da se toho nejak setrne zbavit, aniz bych musel znova mejt auto?
jestli myslis ale spis ten pyl, co uplne drobne prsi z kvetoucich stromu a lepi, tak ten zase jedine vodou
K nam jezdi magori taky s tim, ze maji auto od toho pylu a zkousi to drhnout vselijakyma pripravkama a ze to nejde, ja vezmu houbu a vodu a udelam par tahu a oni se zastydi, daji mi stovku a zase jedou pod strom, ty budes to samy stovku mi posli uz predem
Jak říká přísloví "Všechno je na hovno, akorát včely jsou na med a ten je taky na hovno ?Brainman píše:Pyl neni lepkava sam od sebe, musi se prilepit na tu tekutinu. Obecne se rika ze stromy meduji
BTW když už jsem v tomhle threadu: Soused s IQ asi 65 nám stále láme psí víno na plotě (našem), že prý mu to "leze na jeho půlku". Máte jiný nápad, než do toho plotu pustit 220 V ?
Jsem rad, ze jsem Te pobavil. Pyl to neni, ten byl na poradu dne cca pred mesicem, asi to bude ten "med". Zkousel jsem ho vodou ze skel a sel dolu (i kdyz ne zrovna snadno), takze pockam, az zaprsi, snad to sleze i z karoserie. BTW pod stromem jsem nestal, ale zrejme vitr to donesl. A za druhe - stal jsem tam jen proto, ze se po*ralo stahovani okna a potreboval jsem auto co nejbliz baraku, normalne stojim na louce, kde zadny strom neni... A vubec, ja sem nastvanej a misto, abys me politoval, tak si jeste prisadis...Akri píše: jestli je to smula, tak jen technickym benzinem
P.S.: Jen pro jistotu - tohle je ten "pachatel" (doufam, ze je to topol, nebo snad ne?):
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
Rada je ta hezká, jenže já to tam jednak dal právě proto, aby na nás furt nečuměli jak telata na nový vrata, druhak proto, že původně tam byl jenom nízký plůtek a přes ten nám ustříhl tůji hned první den poté, co jsem ji zasadil . Jeden nápad mám - sehnat někde dvoumetrovej vlnitej plech a před ten drátěnej plot prostě postavit druhej z toho vlnitýho plechu .Kessler píše:Vykašlat se na něj a zasadit to na plotě, kterej sousedí s někym jinym...
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Aha...tak to je jiná...tak to asi fakt bude nejlepší tam dát ten vlnitej plech...Docent píše:Rada je ta hezká, jenže já to tam jednak dal právě proto, aby na nás furt nečuměli jak telata na nový vrata, druhak proto, že původně tam byl jenom nízký plůtek a přes ten nám ustříhl tůji hned první den poté, co jsem ji zasadil . Jeden nápad mám - sehnat někde dvoumetrovej vlnitej plech a před ten drátěnej plot prostě postavit druhej z toho vlnitýho plechu .Kessler píše:Vykašlat se na něj a zasadit to na plotě, kterej sousedí s někym jinym...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Tyhle lidi nesnasim, jim bych lamal ruce za ty zlomeny vetve. Tohle je bohuzel bez rady, s tim nic moc nejde delatDocent píše:Rada je ta hezká, jenže já to tam jednak dal právě proto, aby na nás furt nečuměli jak telata na nový vrata, druhak proto, že původně tam byl jenom nízký plůtek a přes ten nám ustříhl tůji hned první den poté, co jsem ji zasadil . Jeden nápad mám - sehnat někde dvoumetrovej vlnitej plech a před ten drátěnej plot prostě postavit druhej z toho vlnitýho plechu .Kessler píše:Vykašlat se na něj a zasadit to na plotě, kterej sousedí s někym jinym...
Tak se mi dnes potvrdilo co jsem si myslel. Fakt nějakej kokot škrábe moje auto, uz tam mám tři libový rýhy, a jedna jde přes dveře a bok. Tak přemýšlím jak toho hajzla chytnout a zlámat mu ruce, a hlavně ho chytnout, aby to zacvakal. Ku..a mě to tady se.e!!!
Jde to se mnou z kopce A pěkně prudkýho! Lanos 3D 1.5
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky