Tuning Narazníky
Moderátor: Blue Lanos
Tuning Narazníky
Zdravím Lanosáci
Neviete mi prosím poradit niekto najaký link na pekné nárazníky
Hladal som už skoro na všetkých tuningových stránkach a nič, iba samé Audi, bmw, wv seat a podobné sra..ky
Ale na poriadné auto nič
Diky moc
Neviete mi prosím poradit niekto najaký link na pekné nárazníky
Hladal som už skoro na všetkých tuningových stránkach a nič, iba samé Audi, bmw, wv seat a podobné sra..ky
Ale na poriadné auto nič
Diky moc
- Reklama
- Blue Lanos
jediny ktory sa mi paci je ten specialny co sa daval do lanos modelov Sport. Ma ho Skyline
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
- Blue Lanos
tak preco spekulujes o narazniku ked je to katastrofa?? Vylepsuj teda nieco ine skor brzdy jazdne vlastnosti a nie narazniky
Už som došpekuloval, teda ked si mi to takto nandal .....
Vybral som si nejake doplnky, ešte teda len vyhliadol ešte som ich neobjednával len by som potreboval poradit či mi budu pasovat na Lanosika.Boli v kategorii univerzálnych tak možno by mali ale nie som si isty ako by som sem dal foto tych dielov poprípade ak bz si bol taky zlatý a poradil mi teda či budu pasovať alebo nie.Bol by som Ti velmi povdačný
Zatial dakujem
Vybral som si nejake doplnky, ešte teda len vyhliadol ešte som ich neobjednával len by som potreboval poradit či mi budu pasovat na Lanosika.Boli v kategorii univerzálnych tak možno by mali ale nie som si isty ako by som sem dal foto tych dielov poprípade ak bz si bol taky zlatý a poradil mi teda či budu pasovať alebo nie.Bol by som Ti velmi povdačný
Zatial dakujem
- Blue Lanos
..ale neviem co si si vybral?
radsej si tam daj nejaky decentny a funkcny "tuning" a nie opachy ktore uz nikdy nepredas a nikam sa s nimi nedostanes!!
- skus nejake kola alu...
- lepsie tlmice (zeby KYB Excel...)
- nejaky ten spojlercek ci uz nz veko kufru alebo nad sklo - podla modelu
- vyfuk ale radsej nejaky s certif ak nechces aby ta boleli usi po par km...
- brzdy by tiez nezaskodilo troska vylepsit
- no a v neposlednom rade aj lepsia kozmetika aby to aj nejak vypadalo
tot vse co ma napadlo
radsej si tam daj nejaky decentny a funkcny "tuning" a nie opachy ktore uz nikdy nepredas a nikam sa s nimi nedostanes!!
- skus nejake kola alu...
- lepsie tlmice (zeby KYB Excel...)
- nejaky ten spojlercek ci uz nz veko kufru alebo nad sklo - podla modelu
- vyfuk ale radsej nejaky s certif ak nechces aby ta boleli usi po par km...
- brzdy by tiez nezaskodilo troska vylepsit
- no a v neposlednom rade aj lepsia kozmetika aby to aj nejak vypadalo
tot vse co ma napadlo
Velmi rad by som Ti poslal foto Blue Lanos aby si videl ako vypada ten moj mazlik ale neviem ako?
A možem sa Ta ešte niečo opýtyť, kupil som si taku univerzálnu chrómovú hlavicu na radiacu páku a tu povodnu neviem dat dole.Vedel by si mi prosim Ta poradik ako na to?
Ja tiež chcem len taky decentný tunning
Som skušal nejako točiť tou hlavicou ale to je tam akosi neviem ako ale drží teda riadne
A možem sa Ta ešte niečo opýtyť, kupil som si taku univerzálnu chrómovú hlavicu na radiacu páku a tu povodnu neviem dat dole.Vedel by si mi prosim Ta poradik ako na to?
Ja tiež chcem len taky decentný tunning
Som skušal nejako točiť tou hlavicou ale to je tam akosi neviem ako ale drží teda riadne
- Blue Lanos
No kukni hlavne tuto http://www.daewootech.com/forum/viewtopic.php?t=1131
a taktiez to menil aj tatka mildo na www.nexiaclub.com urcite to tam najdes. Ja mam slow lajnu
a taktiez to menil aj tatka mildo na www.nexiaclub.com urcite to tam najdes. Ja mam slow lajnu
http://www.spoilercentrum.cz/shop/Daewoo/lanos/
Tak na téhle adrese jsem před dvěma týdny objednával přední spojler na Lanose a došel tak nějak trochu jiný, který s tím na foto nemá moc společného (pouze to, že je také na přední nárazník). Na rozdíl od toho, který mi byl poslán by měl být trochu menší. Volal jsem jim obratem a mám jim ho vyfotit (ani nevědí,co poslali) a jsem zvědav, jak se s nimi dohodnu. Ten pracovník firmy (asi majitel) mi tvrdil, že poslali to samé, co je na vzorkovém obrázku. Tak mi držte palce. Jen pro zajímavost: nikde ani zmíňka o homologační značce.
Tak na téhle adrese jsem před dvěma týdny objednával přední spojler na Lanose a došel tak nějak trochu jiný, který s tím na foto nemá moc společného (pouze to, že je také na přední nárazník). Na rozdíl od toho, který mi byl poslán by měl být trochu menší. Volal jsem jim obratem a mám jim ho vyfotit (ani nevědí,co poslali) a jsem zvědav, jak se s nimi dohodnu. Ten pracovník firmy (asi majitel) mi tvrdil, že poslali to samé, co je na vzorkovém obrázku. Tak mi držte palce. Jen pro zajímavost: nikde ani zmíňka o homologační značce.