To je pravda.Brainman píše:Stejne jako automaticke spousteni steracu.DREAM píše:OT: dyt to relatko prodavaj za 500 a bzucak je v zakladu pri rozsvecenych svetlech..
nejlepsi je se naucit ..vlezu ..nastartuju .. 2x otocim packou .. proste automaticky... [/OT]
Zadní pružiny
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
- Reklama
-
Vy už si umíte sami utřít zadek, jo? Tak to já ještě dělám komín....
Z5 k pružinám....Jeden z místa, kde bydlím má černou Wagi a má jí hooodně zvednutou jak vpředu, tak vzadu..+15 Alu a pod autem se dá skoro projít... .... píšete tady tvrdší pružiny a nebo nástavce.... nebo něco pro převoz přívěsů... ale má někdo přímo místo, kde to koupit, nebo katalog. čísla? V manuálech jsem nic nenašel, že by byly náhrady pružin.. tak kdyby někdo napsal třeba kde je objednat, popř. cenu, nebo přímo odkaz...
Myslím, že to hodně ztenčí počet příspěvků tady v Topicu... jen na ty: Už nedrhnu..... atd... čaj
Z5 k pružinám....Jeden z místa, kde bydlím má černou Wagi a má jí hooodně zvednutou jak vpředu, tak vzadu..+15 Alu a pod autem se dá skoro projít... .... píšete tady tvrdší pružiny a nebo nástavce.... nebo něco pro převoz přívěsů... ale má někdo přímo místo, kde to koupit, nebo katalog. čísla? V manuálech jsem nic nenašel, že by byly náhrady pružin.. tak kdyby někdo napsal třeba kde je objednat, popř. cenu, nebo přímo odkaz...
Myslím, že to hodně ztenčí počet příspěvků tady v Topicu... jen na ty: Už nedrhnu..... atd... čaj
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.
Nevim jak to máte se zadkama ale mi už se to automaticky rozsvěcuje a stálo to dva relátka z ponku(pro neznalé pracovní stůl haha),jediné překvápko byl ten kus hliníku pod volantem máte to tam taky a eště drží vám to taky za jízdy na volnoběh 1100 ot a po zastavení 870 ot jsem z toho ping pong zajmalo mě spíš el schema všeobecně a plus nějaký uživetský manual pojistky a podob.no aco s těmě pružinama???
Nubira I. Wagon 1.6 16v stříbrná ful výbava
S těma otáčkama, taky mě to zarazilo, že když jedu a vyřadím mám tam tak 1100, ptal jsem se kamaráda, a on mi řekl, ať to neřeším, že se to stává i u jinejch aut a projevuje se tak olej v převodovce, ta se točí od kol a přes olej (podobně jako u automatu) pomáhá motoru se točit a zřejmě si s tím řj. neví rady
A Mikewone, hoď na forum jak si spáchal zapojení těch relátek(kde a na jakej kabel jsi to dal- barvy), na ponku bych taky nějaký to relátko našel
Ale aby to nebylo OT dej to do technický sekce - automatický rozsvěcování světel
A Mikewone, hoď na forum jak si spáchal zapojení těch relátek(kde a na jakej kabel jsi to dal- barvy), na ponku bych taky nějaký to relátko našel
Ale aby to nebylo OT dej to do technický sekce - automatický rozsvěcování světel
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Tie zvysene otacky su v poriadku to robi elektronika, neviem ci kvoli lahsiemu zaradeniu alebo pre istotu aby motor neskapal. Ked pojdete s vyradenou rychlostou dlhsie, tak ich elektronika posunie na normalne volnobezne t.j. asi 800. Inac obsac ich moze zdvihnut aj napriklad ak sa RJ zda ze mate male napatie, aspon v servisnom manuali na espero bolo take nieco spomenute.
Tak díky chlapi stěma otáčkama jste mě uklidnili a Richardovi v tech sekci skusím popsat to zapojení jen nevím jak se schématem počítač mám 8let ale internet 8dnítak nevím kam umístit nebo jak umstit obrázek tak ztím cusRichard píše:S těma otáčkama, taky mě to zarazilo, že když jedu a vyřadím mám tam tak 1100, ptal jsem se kamaráda, a on mi řekl, ať to neřeším, že se to stává i u jinejch aut a projevuje se tak olej v převodovce, ta se točí od kol a přes olej (podobně jako u automatu) pomáhá motoru se točit a zřejmě si s tím řj. neví rady
mikew
Ještě k těm pružinám.
Ještě k těm pružinám
Kontaktoval jsem kolegu dodavatele doplňků apravil že existujou takové gumové vložky dopružin aby byly tvrdší, dal jsem mu povel aby zjistil cenu a možnosti objednání. Protože ten zadek je přece jen trochu nízko. Mimo jiné jsem ho hned stáhnul o modré diodové žárovky a hned jsem je nacpal do budíků a to je teda maras kam se hrabe VWPassat eště to chce červené ručičky až to nafotím a přjdu nato jak tak tu dodám fotky
Lidi cus Mikew
PS nevíte kde bych viděl na nubi I vagon nějaké pěkné alu kola asi15ky
Kontaktoval jsem kolegu dodavatele doplňků apravil že existujou takové gumové vložky dopružin aby byly tvrdší, dal jsem mu povel aby zjistil cenu a možnosti objednání. Protože ten zadek je přece jen trochu nízko. Mimo jiné jsem ho hned stáhnul o modré diodové žárovky a hned jsem je nacpal do budíků a to je teda maras kam se hrabe VWPassat eště to chce červené ručičky až to nafotím a přjdu nato jak tak tu dodám fotky
Lidi cus Mikew
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ještě k těm pružinám.
no uvidis. me ty zarovky vyteklyMikewone píše:Ještě k těm pružinám
Lidi cus Mikew
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG