V čem jezdí miliardáři...

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
DannyFloyd
Kontaktovat uživatele:

V čem jezdí miliardáři...

Příspěvek od DannyFloyd »

Ti, kteří kupují MF Dnes již asi vědí že...

Zabalte mi to dvakrát
Automobilovým požitkářem mezi deseti nejbohatšími lidmi světa je Princ Alwaleed Bin Talal Alsaud, synovec saúdskoarabského krále. V garážích jeho paláců stojí například americká vojenská legenda Hummer H1, Volvo XC90, Rolls-Royce Phantom a - velmi nečekaně - také miniaturní Daewoo Matiz. :lol:

Princ má totiž významný podíl v korejské automobilce Daewoo, která je nyní kontrolována koncernem General Motors. Aby těch překvapení nebylo málo, všechny vozy má ve dvou identických provedeních. A důvod? Vždy si kupuje jeden pro sebe a druhý pro své bodyguardy.
--------------------------------------------------------------------------------

Celý článek zde:
http://auto.idnes.cz/auta-nejbohatsich- ... _osoby_fdv
Matiz 0,8 v základní výbavě, 4 kola a volant, ozdobné kryty kol, najeto 21.000 km (od 09/2004) :-)
Reklama

mazesk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mazesk »

toto som uz cital na nete asi pred rokom.. presne tento isty clanok.. :roll:
Obrázek

lanos 1,5; hatchback 5D; bez výbavy :-)

(stale som tu s vami, aj ked uz velim francuzovi :) )
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Pěkné, hlavně ten Matízek II :lol:
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Miso29
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miso29 »

super clanok. :lol: :lol:
DannyFloyd
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DannyFloyd »

mazesk píše:toto som uz cital na nete asi pred rokom.. presne tento isty clanok.. :roll:
Určitě, to je možné :-) To je vidět jak jsou novináři omezení :roll: Každopádně já jsem to četl až teď a potěšilo mě to :o) Až budu mít na Porsche, tak asi budu jezdit v Porsche. I když Matýsek je takový mazlík :)
Matiz 0,8 v základní výbavě, 4 kola a volant, ozdobné kryty kol, najeto 21.000 km (od 09/2004) :-)
Odpovědět

Zpět na „POKEC“