http://nubira.daewooclub.com
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Taky díkPavelZ píše:Ahoj Dane, dik za peknej clanecek. Chtel bych se zeptat k pazvukum: jak to je se zvuky z palubky pri pomale jizde po kostkach? A potom to, co me uz dost rozciluje na me Nubi, zvuky ze zavesu prednich pasu - takove jemne "cvrlikani" zpusobene nejspis mechanismem, ktery vyskove stavitelne pasy aretuje ve vybrane poloze. Jeste jednou dik a mnoho bezproblemovych kilometru.
Dik za upresneni. Je dobre, ze je ticho. O 1.8 SW uvazuju taky, takze kazde dalsi informace jsou pro me hodne zajimave.Dan píše: Taky dík![]()
Zvuky z palubky zatím naštěstí žádné neregistruju, kromě mapy v kastlíku, kdy její hřbet narážel do zavírání (už je v kapse za sedačkou) a pak ještě pouzdra na brýle tamtéž. Asi je budu muset přendat do pouzdra nad řidičem. Jediným pazvukem byl zatím tapecírunk dveří řidiče, a to jsem vyřešil troškou silikonového oleje, jak jsem psal.
Větší problémy mám s klepání věcí v kufru, když je převážím. Sedan má díky oddělenému kufru jednoznačnou výhodu, ale zase byl pro mě nepraktický.
Pásy nevím. Zatím jsem žádný takový zvuk neregistroval, ale zkusím se na to zaměřit.
Zařídit se. Přítulkyně doráží víc a víc..Jako koníčka mám truhlařinu, takže momentálně se snažím udělat manželskou postel a ložnici jako takovou, pěkně z masívu.. I tak se bohatě vejdu do cen hotového nábytku z náhražek jako dřevotřískadjpsx píše: Jako další investici vidíš co? Myslím doplňky, popř. tuning....
Zimni kola, k tomu sem se chtel zeptat, jestli i tenhle Lacik ma v technicaku povoleny kola 185/65 R14, jestli by se na to daly dat na zimu takovyhle gumy a plechace.Dan píše: Jo a pak zimní kola s disky, ale to až na zimu. Koukal jsem, že nový Roomster má stejný rozměr kol 195/55/R15, třeba budou pak k dostání levnějc.
s tymi drziakmi na lyze.. ja mam sice lanosa, ale pouzivam take magneticke drziaky (mam ich dva dary, kazdy na par lyzi, takze dokopy 4pare lyzi na streche) - stalo to nejakych 1000 sk na letnu sezonu su uplne perfektne. a absolutne skladne - ziadna rakva, ziadna zahradka nic. idealne. bal som sa povodne, ze to oskrie lak, ale ak davas bacha, tak ani prinajlepsom to nespravi ani smuhu..Dan píše:Zařídit se. Přítulkyně doráží víc a víc..Jako koníčka mám truhlařinu, takže momentálně se snažím udělat manželskou postel a ložnici jako takovou, pěkně z masívu.. I tak se bohatě vejdu do cen hotového nábytku z náhražek jako dřevotřískadjpsx píše: Jako další investici vidíš co? Myslím doplňky, popř. tuning....No a pak jeětě kuchyň.
Tuning jako takový moc neuznávám, takže zůstanu u originálu. Chtěl bych ještě nosič na kola na střechu, chtěl jsem je původně vozit vevnitř, možná by se vešla, ale nechci auto vevnitř zamazat a odřít. Přemýšlím o Thule, ale je drahý jak čert. Nemáte tip na něco kvalitního, ale levnějšího?
No a pak něco na lyže, ale rakev asi ne. Stojí dost, zabírá místo, když se nepoužívá a nosič poslouží stejně..
Jo a pak zimní kola s disky, ale to až na zimu. Koukal jsem, že nový Roomster má stejný rozměr kol 195/55/R15, třeba budou pak k dostání levnějc.
Odpoledne se chci jít kouknout na Roomstera, ať vidím, co jsem mohl mít za stejné peníze. Už se těším
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |