Kolisani otacek a cidlo motoru

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

MadKiller
Kontaktovat uživatele:

Kolisani otacek a cidlo motoru

Příspěvek od MadKiller »

Zdravim plsss poradte.
Kdyz nastartuju tak motor tak nejak divne brbla, zda se mi jako kdyby vynechavaly nektery valce, po asi 5 sekundach vylitnou otacky asi na 2000, prestane to brblat a pomalu se rozsviti kontrolka cidla motoru, pak otacky postupne klesnou asi na 1000 a poslechem je slyset ze malinko kolisaji. Prave jsem vymenil vicko a palec rozdelovce a komplet zapalovaci kabely. Svicky maji najeto asi 5000km, byli meneny, prave protoze mi kolisali otacky. Zatim nic nepomohlo :(. Netusite nekdo co by to mohlo byt, na co bych se mel jeste mrknout nez vyrazim do servisu?

Jinak mam Nexia 1.5 8V

Dik
Reklama

Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Kolego, zajeď s tím na diagnostiku... pokud tam bude technik, který nebude úplně blbej, tak na závadu přijde...

Jestli jsi z Prahy, tak tam máme vynikajicí přátele v servisu... ;-)

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

MadKiller
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MadKiller »

[quote="Ivan"]Kolego, zajeď s tím na diagnostiku... pokud tam bude technik, který nebude úplně blbej, tak na závadu přijde...

Jestli jsi z Prahy, tak tam máme vynikajicí přátele v servisu... ;-)[/quote]

Bohuzel jsem z Plzne, netusite kde by mi mohli tu diagnostiku udelat v Opel/Chevrolet autosalonu na Rokycanske mi rekli ze Nexie je uz moc stara ze na to nemaji zarizeni :(.
Habron

Příspěvek od Habron »

Tak to bych se takovému servisu asi vyhnul, když ani nemají kabeláž pro starší modely daewoo.
Iwoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iwoš »

MadKiller píše: Bohuzel jsem z Plzne, netusite kde by mi mohli tu diagnostiku udelat v Opel/Chevrolet autosalonu na Rokycanske mi rekli ze Nexie je uz moc stara ze na to nemaji zarizeni :(.
Tak to není teda moc dobrej servis, aspoň tě měli odkázat, kde to stále dělají. ;)
Jde to se mnou z kopce :roll: A pěkně prudkýho! Lanos 3D 1.5
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
bradkaj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bradkaj »

Omlouvam se ze neporadim a odbocuji od tematu...
Ivan píše:...Jestli jsi z Prahy, tak tam máme vynikajicí přátele v servisu...
.. Ivane, please, ktery konkretni servis?
Mne sice tata pracuje u Opelu a tak mi vzdy a vse domluvi tam (udelaj po vecerech za KC na pivo)... ale ne vzdy se na to da spolehnout (nemaj cas apod) a tak by bylo lepsi vedet o dobrym servisu a zajet tam (uz asi mesic potrebuju neco udelat a porad cekam :roll: ).
Moc dik
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Kdyby jsi tak brzo neujel ze srazu , mohl jsi se s klukama z toho servisu domluvit. ( sraz Strahoof)
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
bradkaj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bradkaj »

:oops: nojono ... a hned se do mne obouvaj :lol: :lol: :lol:
Chybama se clovek uci :D ... ale co ten servis ?
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Golc car , ale adresu ti nepovím , já tam jezdím už poslepu , je to pod Prosekem , když jedeš ulicí Proseckou dolu , po pravý straně , bývalo tam Kovodružstvo ? nebo něco takovýho , je to takovej areál a je u toho benzínová pumpa ( ta k tomu ale nepatří) .......
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Tomáš píše:Golc car , ale adresu ti nepovím
U pekařky 1 Praha 8 Libeň Tel : 283 840 970 :lol:
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
bradkaj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bradkaj »

Kluci, D Í K ! ! ! + blbej dotaz - tam dela nekdo tady z fora? Kdo?
A ted by nekdo mohl odpovedet MadKillerovi na jeho dotaz :lol:
Ja s tim co vim a znam teda urcite ne :-)
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Pracují tam dva výborní lidé - Petrm a Palix!

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

bradkaj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bradkaj »

:oops: nojono... ja ale mel na Strahoff srazu takovy tuseni ze ty dva se nejak vyznaj. Tak uz vim koho otravovat kdyby bylo potreba.
No tak lidi, zna nekdo odpoved na otazku tohoto prispevku at "admini" nenadavaj ze tu tlachame.... ehm tlacham :lol:
milosh

Příspěvek od milosh »

bradkaj píše::oops: nojono... ja ale mel na Strahoff srazu takovy tuseni ze ty dva se nejak vyznaj. Tak uz vim koho otravovat kdyby bylo potreba.
No tak lidi, zna nekdo odpoved na otazku tohoto prispevku at "admini" nenadavaj ze tu tlachame.... ehm tlacham :lol:
Jirko, sleduj forum vic, vzdyt u kazdeho dotazu se jeden z techto odborniku objevi ;)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
celloo

Příspěvek od celloo »

no, ja mam ten isty problem..akurat, ze mi pri tom nesvieti kontrolka motora......kua...uz som s tym bol asi 4 x v servise...a tam stale vravia, ze je vsetko v poriadku......
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“