tažné zařízení - montáž
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
tažné zařízení - montáž
neporadil by někdo jak přidělat TZ (brink)?nějaký návod, nebo foto?na třídveřáka.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Já si montoval závěs na Pontiaca Le Mans a nebyl v tom žádnej problém, měl jsem ho ze Zbraslavi, Snad se to jmenovalo Jacht Sport???? A myslím, že jsem ho tam namontoval dobře, když jsme za něj tahali auto z příkopu, ani se neurval. Ale to bylo někdy v 93 roce, a tak jsem si ho mohl namontovat ještě sám a nikomu to nevadilo.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Fakt to bylo už dávno, ale snad se to montovalo na ty výztuhy co vedou kufrem a ještě snad do plechu kam se vkládá rezerva. Ale moc si to nepamatuju
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
Já ho mám v sedanu od firmy: SVC Náchod, nechával ho tam montovat táta (když byla Nessí ještě jeho) a já ho teď sundaval a dával dohromady- drží tam na čtyřech šroubech, který jsou provrtaný skrz ty výztuhy co jsou v kufru, na šroubech jsou vymezovací válečky, aby to při utahování nezdeformovalo podlahu- na to bacha!
Ale aby Ti to tažný zapsali do techničáku, tak musíš mít myslim nějakej typovej list nebo něco podobnýho? Podívej se na ty stránky SVC je to česká firma a prováděj i montáže.
Ale aby Ti to tažný zapsali do techničáku, tak musíš mít myslim nějakej typovej list nebo něco podobnýho? Podívej se na ty stránky SVC je to česká firma a prováděj i montáže.
Kolopo
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
no tak jak pise Kolopo..
..ono diery tam niesu, ale v p;echu su spravene "jamky" ..
..ktore sa prevrtavaju..
...ak je to teda verzia pre sedan..
..ja mam na sedane teda ten system..
..skrutka z kufra, vymedzovaci valecek medzi vysuhou, teleso tazneho, matica..
..tatko na Hatchbagu to ma trosku inac riesene...
..pasovina z maticami umiestnena vo vystuhe, teleso tazneho, skrutka,,
..do vusthy (zadneho nosnika) sa pasovina dava zo zadnej strany, a naraznik musi ist dole..
..ono diery tam niesu, ale v p;echu su spravene "jamky" ..
..ktore sa prevrtavaju..
...ak je to teda verzia pre sedan..
..ja mam na sedane teda ten system..
..skrutka z kufra, vymedzovaci valecek medzi vysuhou, teleso tazneho, matica..
..tatko na Hatchbagu to ma trosku inac riesene...
..pasovina z maticami umiestnena vo vystuhe, teleso tazneho, skrutka,,
..do vusthy (zadneho nosnika) sa pasovina dava zo zadnej strany, a naraznik musi ist dole..