Čepice Matíz clubu

Moderátor: Blue Lanos

Vojta

Čepice Matíz clubu

Příspěvek od Vojta »

Z nedostatku jiné činnosti vymýšlím blbosti a napadla mě taková myšlenka nechat udělat čepice Matíz clubu. Trička už máme, tak něco jiného.
Dělají různé barvy čepic s výšivkou v různé barvě. Myslím tím třeba kombinace modrá-bílá, červená-bílá. Ta kombinace bílá-černá je na fotce proto, že na jiné čepici by ten černý nápis nebyl vidět. To je jen návrh vzoru. Co vy na to? Cena by nebyl nijak závratná, zítra se tam jdu zeptat, co by to stálo při počtu cca 30ks.
Reklama

Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Vynikající nápad a zpracování vypadá také skvěle, ty jsi prostě JEDNIČKA !!! :D

Určitě bych měl o 2ks zájem ať stojí kolik stojí :P

Dej vědět jaké dělají všechny barevné kombinace a potom i cenu, ju? :D
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Určitě je to dobrej nápad, ale mně se vůbec nelíbí ta čepice, chtělo by to nějakou tu pevnější a celkově prostě kvalitnější ;)
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Mě se ta čepice taky nelíbí, ale jinou bílou jsem doma neměl a na lepších to nebylo vidět. Samozřejmě, že by to nebyla obyčejná plátěná čepice za 30Kč.
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Byl jsem si zjistit, jak by finančně vycházely ty čepice. Při třiceti kusech by byla cena do 140,-Kč/ks (jen výroba matrice loga stojí 1600,-Kč - zůstává archivovaná a lze ji použít i na další výrobky k vyšití). Takže teď jen zjistit zájem členů a bylo by možné objednávat. Je možné si vybrat i barvu čepice podle svého vkusu.
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Když budou čepice kvalitní, tak by se mi líbila černá se žlutým nápisem, nebo červená s bílým ;)
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Objednavka

Příspěvek od Vazoun »

Ja bych také měl o jednu čepici Matiz klubu zájem neb jsem již členem
tohoto klubu s číslem průkazu 20.
Nezapomen Vojtěchu na penzistu - Vazouna / z opačné části republiky /
Mám Matízka ve světle zelené metličce, tak nevím jaká barva čepice by se
k němu hodila.Proto mi kluci a dívky poradte.Dekuji Vám všem za typ. :oops: :D
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Tak to je super cena, měl bych zájem hned o 2ks :D

Chci se zeptat jaké jsou možné barvy? Co jsem pochopil, tak se dá vybrat barva čepice a zvlášť barva loga? :oops:
Takže jaké jsou možnosti?
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Bylo mi řečeno, že není problém kombinace barvy čepice a výšivky. Mašině prý je to jedno, jakou nití šije a čepice jsou v různých barvách za stejnou cenu. Já osobně (pokud se to uskuteční) půjdu do tmavě modré s bílým. Samozřejmě bude záležet na odstínech barev, aby logo bylo vidět. Podle toho, co jsem viděl ve vzorníku, tak modrá-bílá, červená-bílá, černá-bílá, červená-žlutá, zelená-bílá, bílá-černá, bílá-modrá, bílá-červená.
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Pokud by to bylo možné, tak by jsme chtěli 2ks žlutá čepice a černé logo :D
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Členové Matiz Clubu. Je nás 24, tak by jsme si všichni mohli nechat udělat tu čepici!!! :evil:
Vždyť by byla za rozumnou cenu a jak psal Vojta, tak by to zařídil, takže by to pro Vás bylo bez práce, pokud Vám jde o tohle :lol:

Tak je koukejte objednávat u Vojty, jsme přece Matiz Club, tak ať to taky tak vypadá :lol:
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Jak to řešit

Příspěvek od Vazoun »

Chlapci , není problém si tu čepici objednat, ale problém bude pro Vojtu
v tom, jak nám ty čepice doručí. Rád bych na dobírku i se zápočtem 20.-za
průkazku včetně poštovného + čepice a poštovné. Jde o to zda Vojta bude
ochoten se pro tuto akci obětovat, je to pracné a náročné na čas. Ale nevim
jak bych se jinak s Vojtou vyrovnal finančně, když bydlím na druhém konci
republiky. Jak to řešit ??? Zdraví - Vazoun

P.S. Potřebuji se příteli Vojto s Tebou vyrovnat za průkazku, takže by pro
mne ta dobírka se započtením poštovného velice vyhovovala.
/ průkaz + poštovné a čepice + poštovné , barvu nechám na Tobě /
mně zas na tom tolik nešupí, hlavně že bude - díky Vazoun :lol:
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Tady není žádný problém s objednáním. Problém je jedině v tom, aby byl dostatečný počet objednaných čepic, aby se vůbec vyplatilo je dělat. Zatím je počet 5 (Badger 2, Robert, Vazoun a já). Jak nebude alespoň 25 objednávek, nemá to cenu. Způsob platby a doručení už je pouze detail. Je fakt, že nemíním do čepic vrazit 5000,- a čekat, že mi nějaké zůstanou. Jediné, čeho mám zatím dostatek, je čas.
Docent

Příspěvek od Docent »

Já bych taky jednu čepičku, aspoň mně nepotáhne na hlavu, až mně zase nějakej zmrd rozbije okno :evil: .
Závůrka

čepičky

Příspěvek od Závůrka »

Ahojky, tak já bych si taky jednu čapku zamluvil. Barva by mohla být černá, nebo modrá. Cena je celkem příjemná. :D
Tak ať nám sedí. Vl.
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“