VTIPY davejte sem :)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Jo tak to je přesně ten servis, ale na fotce určitě není Palikx nebo Petrm , ty bych poznal
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Teda Richarde, jestli podle týhle fotky poznáš člověka, tak seš dobrej... Ale není to zase ojedinělé, před dávnými a dávnými léty jsem byl členem Klubu plastikových modelářů Svazarmu, vždy kolem Mikuláše jsme pořádali výroční členskou schůzi, obvykle jsme se ožrali, no a jednou při takové příležitosti si kolegové stoupli do řady, stáhli kalhoty, já je vyfotil zezadu, pak jsem to ukazoval známé, a ona ukázala na jednu zadnici a povídala "není tohle Sváťa D. ?" A on to ten Sváťa opravdu byl, takže ho musela znát velmi důvěrně .
Ale tím vůbec nic nenaznačuju .
Ale tím vůbec nic nenaznačuju .
Docente, nebudu rozvádět tvoje doměnky, jen konstatuji, že na fotkách není Palikx ani Petrm, protože oni v dílně nosí montérky, které na této fotce evidentně chybí
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Kluci, prosím nedělejte z toho debatu, nechme to tu jenom pro vtipy, díky.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
(Možná to tady už někde je, ale nechce se mi to všechno prohlížet.)
V Á Ž E N Í,
KONEČNĚ TEST, KTERÝ STOJÍ ZA TO SI UDĚLAT. VELMI RYCHLÉ, PŘESNÉ VÝSLEDKY! MNĚ TO VYŠLO NA 2 BODY, TEDY NA 100%! )
1. JSI HEZKÝ ?
ANO - 1 BOD
NE - 0 BODŮ
2. JSI CHYTRÝ ?
ANO - 1 BOD
NE - 0 BODŮ
VYHODNOCENÍ:
-------------------
2 BODY: JSI HEZKÝ A CHYTRÝ
1 BOD : JSI BUĎ HEZKÝ NEBO CHYTRÝ
0 BODU: JSI ŠKAREDÝ DEBIL
V Á Ž E N Í,
KONEČNĚ TEST, KTERÝ STOJÍ ZA TO SI UDĚLAT. VELMI RYCHLÉ, PŘESNÉ VÝSLEDKY! MNĚ TO VYŠLO NA 2 BODY, TEDY NA 100%! )
1. JSI HEZKÝ ?
ANO - 1 BOD
NE - 0 BODŮ
2. JSI CHYTRÝ ?
ANO - 1 BOD
NE - 0 BODŮ
VYHODNOCENÍ:
-------------------
2 BODY: JSI HEZKÝ A CHYTRÝ
1 BOD : JSI BUĎ HEZKÝ NEBO CHYTRÝ
0 BODU: JSI ŠKAREDÝ DEBIL
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Kmeňák, ale takhle skwjelej jsem už dlouho neslyšel.Marra píše:Doufám, že už to tu nebylo, protože jinak by to byl dobrý trapas..
Jdou dvě nuly po poušti a potkají osmičku, a říkají si: ty vole, že se jim chce v takovým horku...
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.