pozri, nebudem s tebou celkom suhlasit a podla mna je to vyhodne pre obe strany, dokonca pre kupujuceho vyhodnejsie... vysvetlim preco...
Ale este po prve: je to vecou dohody samozrejme, ja som ho do nicoho nenutil... len som mu povedal, ze uz som zopar aut /v skutocnosti dve/ pozrel a trvalo to cca 5 minut... tak som sa spytal, ci to nebude podobne aj v tomto pripade... a on ze nie... a tak som sa vtipne spytal, ci to moze dokazat napr. tym, ze pride a ked bude fakt OK, tak ho hned beriem... a on ze jasne, ze nie je problem, ale ci mu zaplatim benzin, ak ho nekupim... a tym padom sme sa dohodli a myslim, ze je spokojny aj on, pretoze ked je auto fakt v takom stave, ako vravel, tak ho na 99% preda... a tiez som spokojny ja, pretoze mi pride auto /vraj dobre/ az do BA...
cize je to vecou dohody, ako som vravel a ked bol ochotny prist, tak preco to nevyuzit... ak by si nebol isty stavom auta, nesiel by...
no a este preco je to vyhodnejsie, tak urcite preto, lebo ja nebudem mat zbytocnu cestu, aby som sa pozrel na pomaly chatrajuce auto a aby som hned isiel naspat... pretoze konkretne ten v Novom meste, kde som bol, tak nevravel nic o prasknutom celnom skle, ani o vykradnutom radiu, ani o totalne zjazdenych kotucoch, ani o hnilych dverach... ani na moje otazky... resp. stale tvrdil do telefonu, ze auto je v 100% stave... takze pre mna to bolo maximalne nevyhodne...
a v tomto pripade, ked pride predavajuci za kupujucim, tak pride s tym, ze preda dobre svoje dobre auto za slusnu cenu, pretoze ak by nebolo dobre, ani by sa neodvazil prist... cize je to vyhodne pre neho, pretoze preda hned auto a aj pre mna, ze nebudem snad musiet pozerat auta, co su hodne akurat okamzitej cesty do servisu...
a do bazaru si myslim ze vie, preco to nepredava... dostal by minimalne o 15-20 tis. menej ako ked ho preda na inzerat, lebo aj bazar musi z niecoho zit a nemozu predavat auta s takou cenou, ze ich budu mat pol roka alebo rok...
cize stojim si za tym, ze je to vyhodne aj pre kupujuceho a aj pre predavajuceho, lebo ak by auto nepredal, dostane prachy za cestu, ale necakam, ze to bude auto v takom stave, ako bolo v Novom meste, tak snad ho kupim... samozrejme tiez nie som naivka, ze cakam od auta r.1998 ze bude ako nove... uvidime, ale napisem potom, ci som kupil alebo nie...
chcem kupit LEGANZU
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
mam Leganzu na predaj
už si kúpil Leganzu??, ponúkam na predaj, možno by ti vyhovovala, podám presné info o nej ICQ 257865046, kajsi@centrum.cz
Kajsi-Leganza 2.0,SX, 98 kW, LPG
chcem kupit Leganzu
Este som nekupil bohuzial. Nevyslo to nejako. Nestretli sme sa zatial. Takze zaujem stale je... Nemate chybu v ICQ cisle? Neda sa pridat do kontaktov... a mailova adresa je takisto nefunkcna zatial dakujem
- dominik
- Kontaktovat uživatele:
Leganza
Mam Daewoo Leganza CDX r. 97 pri nadrzi je zagitovana lebo jeden magor do mna je... Ale inac je vo velmi dobrom stave, ked som porovnaval, tak ani nejake 99 nevyzeraju o moc lepsie. 1.majitel. 208 000km. Hrozne sa mi to auto paci, ale musim ho predat asi, kvoli tej spotrebe lebo priatelka je chora takze sa stahujem do BA a pri dnesnych cenach benzinu Uvazujem,ze predam za 115,000,-Sk. Oplati sa?
Daewoo Leganza 2.0 CDX (1997)
BMW 318d (2007)
BMW 318d (2007)