Nekomunikuje se mnou ŘJ zapnu klíček a nic. Prosím o radu.
Moderátor: Blue Lanos
Nekomunikuje se mnou ŘJ zapnu klíček a nic. Prosím o radu.
Mám dost závažný problém. V Po. jsem myl motor a hodil sem do něj belík vody. Vždycky sem ho myl vapkou a nic až teď, zapnu klíček a nic,dotáhnul jsem kontakty na baterce, profouknu kontakty u rozdělovače a dobrý, večer mě to nechalo na benzíně. To samé, po cestě naprosto v pohodě jelo to normálně řekl bych vše OK. Natakuji chci nastartovat a nic. Po 45min. zase ok a jel jsem. Dnes příjdu k autu zapnu klíček jednou, po druhé - OK a po tetí nic. Zase sem vše prolezl a nic. Už opravdu nevím co stím - vím jsem Vůl ,že sem do něj lil vodu, to bylo naposled!!! Nevíte kde to má pojisku na ŘJ jesti je to ta z druhé strany pojiskovky?? nobo co s tím?? MOc děkuji za rady
Daewoo Racer GSi r.v.94 153000km
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Stalo sa mi to iste a tiez v PO. Bol som v umyvarke nechat umyt motor , a ten inteligent len dvihol kapotu a zacal vapkou stiriekat hlava nehlava. Pretocil som klucikom a nic . Povyberal som sviecky, plavali vo vode . Vytiahol som auto na slnko tak stlo 1 den, vysusil som sviecky, vymenil dva poistky ktore pri kupeli odisli.
Som rad ze po vyschnuti je vsetko OK.
Som rad ze po vyschnuti je vsetko OK.
Espero 1,5 GlX, 66kW, 65 000 km
Normalne jste me odradili od umyti motoru. Mel jsem to v planu jak bude teplo. Ale po precteni tehlech problemu se na to asi vy..... 

Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
A nebo to udělat jako můj automechanik. Když vyměnil těsnění pod víkem ventilů a přestal chcát olej, tak vzal hadr, jakejsi sajrajt na čištění motorů a hned se to lesklo jako psí kule...a žádný problémy...akorát jak se ten motor zahřál, tak se zbytky toho čističe začaly odpařovat a zpod kapoty šel kouř, jako kdybych vařil
...ale po několika km to přestalo a všechno bylo v pohodě... 

'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto