![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
premejslim, jestli to dat do nejakyho megabazaru, treba do aaa, at si prijedou a daj prachy na stul, nebo to prodat pres inzerat. tam me zase desi, ze mi nekdo bude pul roku potom volat, co ze se posralo a tak... chci to prodat a mit klid
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátor: Blue Lanos
Jako kazdy daewooAkri píše:lepsi je si ho nechat a dojezdit
no stavem si jistej sem, ale tim, ze vydrzi pul roku teda vubec neKessler píše:Pokud jsi si aspoň trochu jistý stavem, tak to můžeš zkusit na inzerát a dostaneš víc než v bazáči...ale budeš na to muset dát půl roku záruku a nedá se z toho žádným způsobem vyvlíknout...
Myslel jsem stav vozu, né to jestli seš svobodnej nebo ženatejsmidra píše:no stavem si jistej sem, ale tim, ze vydrzi pul roku teda vubec neKessler píše:Pokud jsi si aspoň trochu jistý stavem, tak to můžeš zkusit na inzerát a dostaneš víc než v bazáči...ale budeš na to muset dát půl roku záruku a nedá se z toho žádným způsobem vyvlíknout...
To je boha vuuuuuuuuulKessler píše:Myslel jsem stav vozu, né to jestli seš svobodnej nebo ženatejsmidra píše:no stavem si jistej sem, ale tim, ze vydrzi pul roku teda vubec neKessler píše:Pokud jsi si aspoň trochu jistý stavem, tak to můžeš zkusit na inzerát a dostaneš víc než v bazáči...ale budeš na to muset dát půl roku záruku a nedá se z toho žádným způsobem vyvlíknout...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |