Výmena originál rádia - Lacetti

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
retty

Výmena originál rádia - Lacetti

Příspěvek od retty »

Zdravím vospolok,
v Lacetti mám pôvodné modrobodkové rádio s CD (bez mp3) a ovládaním na volante. Skúšali ste ho niekto vymeniť? Ako sa dá odstrániť celý predný panel, aby som rádio mohol vybrať? Myslíte, že ovládanie na volante sa dá rozchodiť aj s iným rádiom, hoci rovnakého výrobcu?
Vďaka
Reklama

Krtek
Kontaktovat uživatele:

Re: Výmena originál rádia - Lacetti

Příspěvek od Krtek »

retty píše:Zdravím vospolok,
v Lacetti mám pôvodné modrobodkové rádio s CD (bez mp3) a ovládaním na volante. Skúšali ste ho niekto vymeniť? Ako sa dá odstrániť celý predný panel, aby som rádio mohol vybrať? Myslíte, že ovládanie na volante sa dá rozchodiť aj s iným rádiom, hoci rovnakého výrobcu?
Vďaka
Je potřeba vypáčit a povysunout ten stříbrnej nesmysl uprostřed palubky. Má to hafo západek a často upadávaj. Taky když ho vytáhneš moc, budeš mít problémy s bovdenama u ovládání topení. Pak pod tim jsou 2 velký šrouby zepředu a na nioch je nějaká konstrukce co drží rádio. Já se s rádiem tehdá lopotil přez víkend a nakonec jsem jel stejně do servisu ať mi ho tam daji oni. Teď mi akorát rachtá palubka páč tam nemam ty západky pod tim stříbrnym nesmyslem.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
bobpe

radio

Příspěvek od bobpe »

načo to meniť? iba ak, tak kôli mp3. radio je ok, treba vyhodiť tie papieraky zo dveri a dať tam niečo serioznejšie...
simone
Kontaktovat uživatele:

radio

Příspěvek od simone »

tiež by som ho nevyberal ved dnes stoji čiste CD RW asi 18 SK tak každý den možeš mať novu hudbua ovladanie na volante ti len závidím
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
retty

Příspěvek od retty »

Meniť ho chcem práve kvôli mp3. Ono to rádio totiž odmieta aj napálené cdr, a to nehovorím o cdrw. Aspon by som ho chcel povytiahnúť, aby som sa dostal na vstup pre cd menič a natiahol tam káblik, na ktorý by sa dal napichnúť obyčajný mp3 prehrávač. Krtek ma ale s tým povyťahovaním mierne vyplašil.
martin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin »

ale to radio s menicem na 5 cd prehrava paleny cdr :!:
Lanos SE 1.5l 63kw, výfuk Remus,Green kit, posilovač, 2xAirbag,Tlumiče Cobra Rally,Pružiny Enzo -40mm,15" Alutec Zero+195/50 Kumho Ecsta Supra, střešní okno,rozpěrka tlumičů
eMKa Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eMKa Slovensko »

retty píše:Meniť ho chcem práve kvôli mp3. Ono to rádio totiž odmieta aj napálené cdr, a to nehovorím o cdrw. Aspon by som ho chcel povytiahnúť, aby som sa dostal na vstup pre cd menič a natiahol tam káblik, na ktorý by sa dal napichnúť obyčajný mp3 prehrávač. Krtek ma ale s tým povyťahovaním mierne vyplašil.
skus palit na cd inej znacky / vyrobcu ci to nepomoze. ja keby som mal dialkac na volante tak skacem 5 metrov vysoko ;)
LANOS eMKa Slovensko, http://www.lanosclub.com
Obrázek
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

... no mne by stacilo aj kolecko na volume miesto tlacitek tak skacem 5m a ovladanie na volante tak 10m :lol:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
Spolujazdec

Příspěvek od Spolujazdec »

Mne v Lacetti prehráva aj RW
Na Chevrolete aj na kraj sveta...
karstn

Příspěvek od karstn »

Spolujazdec píše:Mne v Lacetti prehráva aj RW
me taky
Nubira SE 1,4 16V
Orlando 1,8
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Já mam CDměnič na 10 CDček plnejch MP3 a je to málo ! Pokud tedy jezdíš hodně. Dneska bych vzal něco co umí MP3ky přehrávat z DVD. Přece jenom 9 GB je lepší než furt vechslovat CDčka (i když na dálku v měniči)
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Pazur

Příspěvek od Pazur »

To ovladanie sa dam spojazdnit iba s autoradiou od toho isteho vyrobcu ale musis tam kupit koncovku resp.redukciu na ten dani tip autoradia stoji od 2000 SK vyssie
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

pokud vím tak někteří výrobci už pochopili že v autech je dálkové ovládání na volantu stále častěji a stává se běžnou výbavou takže stačí při koupi lepšího rádia (Blaupukt , Sony , Pioneer , apod. ) ještě chtít modul dálkového ovládání na volantu pro vaše auto a to se jen zapojí do konektorů na rádiu a vše funguje dokonce sem ho nedávno dával do Ssangyongu Rexton a najdenou mělo ovládání na volantu jiné a mnohem lepší funkce a hlavně jich bylo víc než mělo původní originál rádio ;)
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“