Sraz na Strahově 2006 aneb Baldovec II. - dojmy, pojmy, foto
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Nebloudim, klííííd. Ale ta první velkák řižovatka byla fakt super ! Šířka jak naše celá vesnice, uprostřed tramvaje a z obou stran auta. Projíždí se to stylem prase - plnej plyn, blikam, troubim, přivíram oči, stahnu půlky k sobě a jedu ?
Jo klobásky.... mladá nechává pozdravovat. Řezník je fuckt PAN Řezník. Nemá od tebe maso taky kaufland ?
Jo klobásky.... mladá nechává pozdravovat. Řezník je fuckt PAN Řezník. Nemá od tebe maso taky kaufland ?
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Jasně Krtku přesně takhle se v Praze projíždí většina křižovatek, hodně lidí nadává na Pražáky jako na řidiče, ale jízda po Praze má své "špecifiká" např. na všechno je málo času, rozjezdy na křižovatkách, dávání přednosti a pouštění aut z vedlejších ulic, to všechno musí odsejpat! Když jsem na vedlejší, musím dát najevo vystrčením čumáku, že chci jet a hned mi někdo nechá mezírku, do který musí člověk hned zapadnout! Zdá se mi, že i přes ty zácpy jsou tady řidiči k sobě tolerantnější než za Prahou. Např. zcela bezpečně vjedu do křižovatky (mezera cca 50m) , auto je 20 metrů za mnou, já už mám na tacháči 60, vůbec nemusí brzdit nebo dělat cokoliv jiného, ale troubí a bliká jako cvok, že jsem si dovolil vjet před něj. Když bych nechal v Praze mezeru 50 m hned bych tam měl těch aut 5
Ještě dotaz je už nějaký video??????
Ještě dotaz je už nějaký video??????
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Tak omlouvam se ze sem nebyl driv ale od doby co jsem prijel domu mam horecku a je mi zle.v sobotu se k tomu navic pridaly strevni potize tak jsem byl rad ze sem lezel a odpocival.jestli bude cas bude video zitra v pc a pak se pokusim to nekam nahrat ale nevim jak a kam.to se uvidi.jinak sraz byl super az na tu cestu od nas z prace.
no a samo klobasy sou proste od PANA REZNIKA.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
To si mel z toho srazu??palikx píše:Tak omlouvam se ze sem nebyl driv ale od doby co jsem prijel domu mam horecku a je mi zle.v sobotu se k tomu navic pridaly strevni potize tak jsem byl rad ze sem lezel a odpocival.jestli bude cas bude video zitra v pc a pak se pokusim to nekam nahrat ale nevim jak a kam.to se uvidi.jinak sraz byl super az na tu cestu od nas z prace.
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
Taky myslím, já je taky už ekologicky zlikvidoval, a žádný problém, bohužel se vyskytují ve vzduchu takový malý potvůrky, co za tyhle problémy můžou.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125