Hořké loučení....
Moderátor: Blue Lanos
- j.verny
- Kontaktovat uživatele:
Hořké loučení....
Zdravím všechny esperáky...
Pánové, jdu se s Vámi všemi rozloučit. V noci z pátka na sobotu 13.5.2006
mi moje autíčko shořelo. Do galerie jsem dal několik fotek. Jsou tam asi dvě jak vypadalo před tímto datem a několik po. Přeji Vám všem, aby Vás nikdy nic podobného nepotkalo. Oheň to byl velký, bouchaly skla, nedalo se k tomu přiblížit. Než přijeli hasiči, auto bylo po smrti. Nikomu nepřeju ten pocit bezmoci. Jen jsem seděl na zemi a tekli mi slzy. Pocit bezmoci se proměnil na šílenej vztek po tom, co vyšetřovatelé zjistili, že mi auto někdo zapálil úmyslně. Vyndali z toho tři plechovky nějaké hořlaviny.
Doufám, že se zjistí kdo to udělal....
Tímto jsem tedy přestal být majitelem Espera a proto se s vámi loučim. Teď budu přemýšlet co dál. Jaké auto si pořídit, apod. Nevylučuji, že voba padne zase na Daewoo a tak se možná tady ještě budem potkávat.
Zatím se pánové všichni mějte fajn a ať Vám to jezdí....
Pánové, jdu se s Vámi všemi rozloučit. V noci z pátka na sobotu 13.5.2006
mi moje autíčko shořelo. Do galerie jsem dal několik fotek. Jsou tam asi dvě jak vypadalo před tímto datem a několik po. Přeji Vám všem, aby Vás nikdy nic podobného nepotkalo. Oheň to byl velký, bouchaly skla, nedalo se k tomu přiblížit. Než přijeli hasiči, auto bylo po smrti. Nikomu nepřeju ten pocit bezmoci. Jen jsem seděl na zemi a tekli mi slzy. Pocit bezmoci se proměnil na šílenej vztek po tom, co vyšetřovatelé zjistili, že mi auto někdo zapálil úmyslně. Vyndali z toho tři plechovky nějaké hořlaviny.
Doufám, že se zjistí kdo to udělal....
Tímto jsem tedy přestal být majitelem Espera a proto se s vámi loučim. Teď budu přemýšlet co dál. Jaké auto si pořídit, apod. Nevylučuji, že voba padne zase na Daewoo a tak se možná tady ještě budem potkávat.
Zatím se pánové všichni mějte fajn a ať Vám to jezdí....
Espero 1.8 CD, černá metal., Korea, plná výbava... Jsem happy
- Reklama
Cest pamatce espera, po nubire nejvetsi daewoo lodi ve ktery jsem sedel, super kocar to byl
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Nechapu kdo se timhle bavi Bylo to jediny cerny Espero co jsem kdy videl. Az budes vedet kdo to podpalil , dej mu jednu i za me. Nebo radsi dve. Papiry mas tak bys mohl sehnat neco na prestavbu do 20 000,-
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
R.I.P. Espero ...
ale stejne me to nejde do hlavy,prece jen tak nejde kolem a nepodpali s prdele auto..neni v tom jeste neco? nevyrizeny ucty,dluhy,osobni msta nebo tak neco .. zamysli se komu si slapnu na kuri oko...
ale stejne me to nejde do hlavy,prece jen tak nejde kolem a nepodpali s prdele auto..neni v tom jeste neco? nevyrizeny ucty,dluhy,osobni msta nebo tak neco .. zamysli se komu si slapnu na kuri oko...
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
No pokud mas havarijni a auto chces prodat myslim ze to neni takovy sok, ale taky bych asi bulel
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet