Zadní pružiny
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
To by me taky zajimalo jak ty pruziny vyresit, pokud si nubi koupim, aby mi to nesedelo na zadku jak S105 - vizaz lode
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
ty porad s tou vizazi s105..to je prirovnani..(
nubci proste sedej..to je jasny..ja teda nikdy nedrh max o zasterky..ja bych bych chtel spis aby si sednul i predek..ten je silene nahore..(casem asi vyresim sport. pruzinama..)
nubci proste sedej..to je jasny..ja teda nikdy nedrh max o zasterky..ja bych bych chtel spis aby si sednul i predek..ten je silene nahore..(casem asi vyresim sport. pruzinama..)
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
¨milosh píše:To by me taky zajimalo jak ty pruziny vyresit, pokud si nubi koupim, aby mi to nesedelo na zadku jak S105 - vizaz lode
i me jsi to rikal. Nemam problem s tim nekde projet, i s taznym. Kdyz si na me koukal mel jsem narvanej kufr, a holky vazi skoro jak dospely. Takze myslim ze pocit sednuti si je subjektivni k vyssimu predku, je pravda ze ten by mel byt nizzsi
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
To jo. Předek je fakt docela vysoko. Jaké by se tam hodily pružiny? Aby to sedlo tak o 3 - 5 cm?Brainman píše:¨milosh píše:To by me taky zajimalo jak ty pruziny vyresit, pokud si nubi koupim, aby mi to nesedelo na zadku jak S105 - vizaz lode
i me jsi to rikal. Nemam problem s tim nekde projet, i s taznym. Kdyz si na me koukal mel jsem narvanej kufr, a holky vazi skoro jak dospely. Takze myslim ze pocit sednuti si je subjektivni k vyssimu predku, je pravda ze ten by mel byt nizzsi
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
koukam,ze to milosh vypravi kazdymu..LOL
je to jen o pocite diky tomu vysokymu predku..jinak je to naprosto rulezni kara..miloshovi se sbihaj sliny )
je to jen o pocite diky tomu vysokymu predku..jinak je to naprosto rulezni kara..miloshovi se sbihaj sliny )
Muhehe, kdyz vidim nalozenou lod tak to reknu
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Ale taky to můžeš říct opatrnějc ....my máme svoje Kombíky ráááááááááádimilosh píše:Muhehe, kdyz vidim nalozenou lod tak to reknu
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
to by bylo prima, jiste nejen me to bude zajimatsmouker píše:Tak mam tuzsi pera. Pres vikend mi je tam jeden borec soupne ... estli se to podari tak poslu foto pred a po.
Zdravím lidi sory že vám do toho lezu, taky jsem se stal majitelem nubiry vagon,cena byla výborná a proto má i pár chybiček proto prosím poraďte pokud nekdo víte. První dvě chyby jsem odhalil vrzání - stabilizátoru a náběh ABS. Ale mam problém s topením strašně slabě to topí a teploměr je skoro na půli,dále kde se nachází řj central zamykání potřebuju doladit dálkové ovládání,a do třetice nemá někdo el schema nubiry. 1.7.2006se blíží a je třeba doladit automatické rozsvěcování světel a ta otočná páčka na světla mě trochu zaskočila jinak auto je v poho dík všem a čus apropo ty tužší zadní pera by se taky hodily tak jak to dopadlo?
Nubira I. Wagon 1.6 16v stříbrná ful výbava
OT: dyt to relatko prodavaj za 500 a bzucak je v zakladu pri rozsvecenych svetlech..
nejlepsi je se naucit ..vlezu ..nastartuju .. 2x otocim packou .. proste automaticky... [/OT]
nejlepsi je se naucit ..vlezu ..nastartuju .. 2x otocim packou .. proste automaticky... [/OT]
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
ja se taky naucil si utrit zadek, nemyslim ze je automaticke rozsveceni svetel tak dulezite. Stejne jako automaticke spousteni steracu.DREAM píše:OT: dyt to relatko prodavaj za 500 a bzucak je v zakladu pri rozsvecenych svetlech..
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG