Nexie nestartuje
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
nexie nestartuje
tak si fakt myslím,že to je ten spouštěč startéru, měl jse úplně stejný "příznaky"ale i kdyby to bylo něco jiného,tak startér se dá prý vždy opravit,mě na tu opravu dali zruku 6měsíců a už to je 2roky v pohodě/pro informaci firma M.Vláčil Trutnov/
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Zítra bych měl mít startér snad opravený. Pak se uvidí, jestli byl příčinou té závady. Technik mi říkal, že je to to nejpravděpodobnější, co to mohlo způsobovat. Až to bude, napíšu více, abyste věděli....
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Tak snad se zítra dočkám. Startér je opraven, jen ta cena za opravu není moc lidová - skoro 5000 Kč !!!!!
Ale hlavně, že to bude startovat !!!!
Přátelé, já už mám po autě úplné abstinenční příznaky....
Ale hlavně, že to bude startovat !!!!
Přátelé, já už mám po autě úplné abstinenční příznaky....
Nexia² project
nexie nestartuje
tak si myslím,že 5000Kč za opravu startéru je dost,v autodíly Krč ba za to byl asi nový
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Přátelé Nexii mám doma, prachy už vem čert, ALE:
když dělali servisní prohlídku, tak zjistili, že jsem byl s chladící kapalinou i olejem na doraz (kam se ztratil??? ) a ten zbytek, co vylili, že to byla hrůza (jakoby se nikdy neměnil)!!! Pak mám podezření na prasklé těsnění pod hlavou... zkrátka nadějné vyhlídky. Ale asi je to moje blbost, protože si neuvědomuju, že Nexia nejde točit jako Honda
Nicméně můj studentský rozpočet je chudší o 10000 Kč a vyhlídkově asi i o další tisíce...
Jo, a technik si neodvážil do motoru nalít 5W-40, tak tam nalil 10W-40. Jen pro neznalé - můj motor má nyní najeto 45000 km.
když dělali servisní prohlídku, tak zjistili, že jsem byl s chladící kapalinou i olejem na doraz (kam se ztratil??? ) a ten zbytek, co vylili, že to byla hrůza (jakoby se nikdy neměnil)!!! Pak mám podezření na prasklé těsnění pod hlavou... zkrátka nadějné vyhlídky. Ale asi je to moje blbost, protože si neuvědomuju, že Nexia nejde točit jako Honda
Nicméně můj studentský rozpočet je chudší o 10000 Kč a vyhlídkově asi i o další tisíce...
Jo, a technik si neodvážil do motoru nalít 5W-40, tak tam nalil 10W-40. Jen pro neznalé - můj motor má nyní najeto 45000 km.
Nexia² project
No jestli máš opravdu tyhle kilometry tak ti měli propláchnout motor a pak by ti tam klidně mohli nalít plnou synt. jestli je tam jen málo oleje a vody a nedochází k úniku nebo k míchání kapalin do sebe tak to chvíli sleduj jinak je běžné že se olej a voda časem spotřebovávají a při tvém stylu jízdy se ani nedivím . Prostě to důkladně kontroluj a pak teprve se hroz nad opravou
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
OK, Petře, budu to sledovat ...
A fakt mám najeto tolik, kolik píšu. Dnešní důkaz:
A fakt mám najeto tolik, kolik píšu. Dnešní důkaz:
Nexia² project
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Spinacia skrinka
tak tuto som menil 2x pocas 117 000km velmi chulostive na kable a sviecky, nedoporucujem experimentovat. Funguje to najlepsie s original sviecami NKG. a Kable tiez origos.