MS v hokeji, Lotyšsko 2006
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
MS v hokeji, Lotyšsko 2006
Jak to vidíte?
Trenér Hadamczik byl do včerejška podle mě nejhorší trenér reprezentace, ale včera to vykoučoval skvěle. Byl to krásnej hokej, jen škoda posledních deseti minut.
Trenér Hadamczik byl do včerejška podle mě nejhorší trenér reprezentace, ale včera to vykoučoval skvěle. Byl to krásnej hokej, jen škoda posledních deseti minut.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
- Reklama
vzhledem tomu,ze zadny jiny turnaj ted neni (je tenis,vcera box v sazce,ale myslim fotb. nebo hok.) tak clovek musi no,ikdyz vrchol sezony byla olympiada a nema to tu stavu..
ale vcera to bylo gut..paradni hokej..analyza hadamczika po zase to zas byl LOL..ten chlap je jak zrozen pro televizni kamery ))
jinak stahnul jsem sporic a uz me odpocitava dny do MS2006 ve fotbale..takze ja uz stejne ziju timto
ale vcera to bylo gut..paradni hokej..analyza hadamczika po zase to zas byl LOL..ten chlap je jak zrozen pro televizni kamery ))
jinak stahnul jsem sporic a uz me odpocitava dny do MS2006 ve fotbale..takze ja uz stejne ziju timto
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
No mě do včera taky nebral. Souhlasím s Vojtou, že to není osobnost jako např. Hlinka, ale včera to bylo moc pěkný. Přiznávám, že na hokej moc nechodím, i když jsme nejlepší v lize (Páááááárdubice) , ale jsem stálej optimista, takže koukám a koukám a.....fandím!!!!
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
A žvýká žvýkačku?? Jinak to pro mě není pořádnej trenér Ale stejně se mrknu.Kessler píše:Obyčejnej uřvanej chlap...prostě trenér jako vyšitejIwoš píše:Bych se měl asi kouknout na to mistrovstvý, abych věděl jak vůbec ten Hadamczik vypadá, když tady o něm furt píšete.
Jde to se mnou z kopce A pěkně prudkýho! Lanos 3D 1.5
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
-
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Taky mně to letos nějak nebere. Akorát si nejsem jistej, že to je jenom "trenérem". Já bych jim přál Tichonova a měsíční soustředění na sibiři před každym mistrákem. Takhle se sjížděj jak švábi na pivo a nejsou vůbec sehraný.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram