III slovenský Daewoo / Chevrolet zraz
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
III slovenský Daewoo / Chevrolet zraz
Takze by sme mali zacat pomalicky planovat aj zraz na slovensku. Kedze nam zrusili v Piešťanoch servis a aj predajnu ND, tak by sme mali začať rozmýšlať aj nad tým kde a kedy uspariadať zraz.
Dalej treba veieť či to bude zraz jednodnovy ako bol prvy a aj druhy zraz v Piešťanoch alebo sa spravi dvojdňový ako bol na morave.
Samozrejme ak navrhnete nejaku lokalitu trea mat v blizkosti aj niekoho kto to cele obehá a azbespečí ako som to zabezpečoval ja na I a II slovenskom zraze a Ivan na zraze na morave v Baldovci.
Takze cakam na vase ohlasy.
Pre ďalšie informácie ohľadom 3. slovenského Daewoo & Chevrolet zrazu si pozrite témy:
- <a href="https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php ... hlight=">3. Slovenský Daewoo & Chevrolet zraz - INFORMÁCIE</a>
- <a href="https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?t=7034">3. slovenský zraz - PRIHLÁSENIE A ZOZNAM ÚČASTNÍKOV</a>
Sem už, prosím, nepíšte nič. Ale debatujet iba v hore uvedených témach!
Dalej treba veieť či to bude zraz jednodnovy ako bol prvy a aj druhy zraz v Piešťanoch alebo sa spravi dvojdňový ako bol na morave.
Samozrejme ak navrhnete nejaku lokalitu trea mat v blizkosti aj niekoho kto to cele obehá a azbespečí ako som to zabezpečoval ja na I a II slovenskom zraze a Ivan na zraze na morave v Baldovci.
Takze cakam na vase ohlasy.
Pre ďalšie informácie ohľadom 3. slovenského Daewoo & Chevrolet zrazu si pozrite témy:
- <a href="https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php ... hlight=">3. Slovenský Daewoo & Chevrolet zraz - INFORMÁCIE</a>
- <a href="https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?t=7034">3. slovenský zraz - PRIHLÁSENIE A ZOZNAM ÚČASTNÍKOV</a>
Sem už, prosím, nepíšte nič. Ale debatujet iba v hore uvedených témach!
Naposledy upravil(a) eMKa Slovensko dne pon srp 28, 2006 21:42, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Ako som už hovoril eMKasovi na zraze v Baldovci, tak ak by sme chceli zraz aj s nocľahom, potom navrhujem Autokemping Manín ( http://www.maninska.sk/index.php?page=3&lang=slovak ) pri Manínskej Tiesňave (15km od Považskej Bystrice).
Nikdy som tam síce nestrávil ani hodinu, ale ak by vyšlo počasie, tak okolie je nádherné, príjazd je tiež v pohode:-), na stránkach a z cesty to vyzerá byť v pohdode atď.
Som to prípadne ochotný aj obehať, ale to všetko záleží na termíne, v ktorom by sme to organizovali. Keďže sa v septembri budem pravdepodobne presúvať zo Žiliny do iného mesta, kvôli novej škole, tak potom by už bolo problematické všetko zabezpečiť.
Nikdy som tam síce nestrávil ani hodinu, ale ak by vyšlo počasie, tak okolie je nádherné, príjazd je tiež v pohode:-), na stránkach a z cesty to vyzerá byť v pohdode atď.
Som to prípadne ochotný aj obehať, ale to všetko záleží na termíne, v ktorom by sme to organizovali. Keďže sa v septembri budem pravdepodobne presúvať zo Žiliny do iného mesta, kvôli novej škole, tak potom by už bolo problematické všetko zabezpečiť.
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
Re: III slovenský Daewoo / Chevrolet zraz
Uz sa tesim na ten moj prvy zraz
-------------------------------------------
Kipo LANOS 1.5 cerveny sedan
-------------------------------------------
Kipo LANOS 1.5 cerveny sedan
hmm.... ja uz asi na ziaden nepôjdem. Bola som na dvoch a na oboch bolo zima a skaredo. Mam pocit v poslednej dobre, ze si nosim skarede víkendy so sebou..... tak nech vám to nekazím
Mne aj tento vikend prsalo
Mne aj tento vikend prsalo
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Od Brna na zapad je casto hezkyLIFELIKE píše:hmm.... ja uz asi na ziaden nepôjdem. Bola som na dvoch a na oboch bolo zima a skaredo. Mam pocit v poslednej dobre, ze si nosim skarede víkedny so sebou..... tak nech vám to nekazím
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
emkasi, se mnou už před prázdninama nepočítejte... není čas, bohužel...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
no pred prazdninami by to nebolo, ja navrhujem zasa tak 09 - 10 mesiac, blizsi termin si musime urcit, alebo sa dohodneme aj do buducnosti ze to bude vzdy prvy vikend v oktobri, je to len moj navrch. tym padom by sme sa vyhli dohadovaniu kedy bude zraz a bude pevne stanoveny, lebo ako vieme pocasie si tak ci tak nevyberieme.
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Pokud v daném ternímu, který dohodnete budu mít čas, tak bych se taky přijel podívat
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje