jj taky sem koukal ze vysla dobre, predky to je mojeTomáš píše:Teda Slávku , tímhle jsi mě potěšil , ta fotka je super , vypadá jak ze salonu , škoda , že realita je jiná ....
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... ek_id=1360
Ako bolo na zraze + foto Baldovec2006
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
- Reklama
Tak první video je tady, je to vůbec první co jsem kdy stříhal takže žádný zázrak, potom co to google zkomprimoval kvalita nic moc...
Kvalitnější verze je u mě na disku
http://video.google.com/videoplay?docid ... 2438730354
EDIT to Rebro: bohužel jsem to dělal v movie makeru a ten to jen automaticky rozdělil na klipy-schanim lepsi soft v kterem se da pracovat s jednotlivými snimky nebo si to rozdělit dle sebe
To Docent: Napiš do googlu výhružnou nótu, jak si to vlastně představujou
Já to neovlivnim...
EDIT to Rebro: bohužel jsem to dělal v movie makeru a ten to jen automaticky rozdělil na klipy-schanim lepsi soft v kterem se da pracovat s jednotlivými snimky nebo si to rozdělit dle sebe
Já to neovlivnim...
Naposledy upravil(a) Olda dne pát kvě 05, 2006 22:49, celkem upraveno 1 x.
Opravdu se ta fotečka povedla krásný kousek jako ze salonu. Doopravdy nádheraTomáš píše:Teda Slávku , tímhle jsi mě potěšil , ta fotka je super , vypadá jak ze salonu , škoda , že realita je jiná ....
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... ek_id=1360
taky jsem zapoměl poděkovat jak tobě i tvé přítelkyni protože bez ní bych těch 50 krků jen těžko nasytil-cubafire píše:No díky za pochvalu jak vína, tak přítelkyně.
Co se týká vína, tak je úplně přesně od otce mojí přítelkyně. Jedná se (aspoň dle popisu) o víno se značkou IO tudíž Iršaj Oliver. Opravdu je to kvalitka, které se jen tak nevzáváme, ale co bych pro kolegy z Daewoo neudělal. Prý to víno má nachystané na svatbu. Doufám že ho bude dost, má ho asi jen 1500 litrů Aspoň vím, co mám vzít přístě, jen si tě teda nemůžu moc vybavit
jedna rada jestli sis jí ještě nevzal za ženu tak to hodně rychle udělej protože takovouhle dělnici jen tak nenajdeš
a víno to na něj jen tiše vzpomínám
ŘEZNÍK
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý, líbí a dokonce je tam letmej detail na můj povoz...děkuji zdvořile, udělalo mi to radost.Olda píše:Tak první video je tady, je to vůbec první co jsem kdy stříhal takže žádný zázrak, potom co to google zkomprimoval kvalita nic moc...
Já to neovlivnim...
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
pinnacle jen pro zataceniky (äktualoni verze je 10 multilingual)
nero 7 .. o tom pomlcim .. to je lamerina..sry milosh
a ja doporucuju vse od ulead .. sam striham par roku v media studiu,ale tobe bych doporucoval dvd movie factory nebo malinko lepsi ulead dvd workshop..
kdyztak se ozvi pres SZ...
P.S. ukazte me zuzku ))
a ja doporucuju vse od ulead .. sam striham par roku v media studiu,ale tobe bych doporucoval dvd movie factory nebo malinko lepsi ulead dvd workshop..
P.S. ukazte me zuzku ))
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
Hm, já jsem se domníval, že digitální video se vytváří v nějakém rozlišení (stejně jako digitální fotky)? Ale nechci se hádat, naposled jsem natáčel s Admirou na osmičku film, což vám mladejm samozřejmě nic neříká, stejně jako nám dědkům uši rvoucí duc duc .Olda píše:To Docent: Napiš do googlu výhružnou nótu, jak si to vlastně představujou
Já to neovlivnim...
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
v pondeli s Miloshem hodime video na net tam ji uvidis ve videu nas pokoj 4*2 m.DREAM píše:pinnacle jen pro zataceniky (äktualoni verze je 10 multilingual)
P.S. ukazte me zuzku ))
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
jo moje video je na dvd a brzy se dostane milosovi do ruky.nevim milosi jestli je nejaky extra dobry ale par aut tam je nejaka ta cesta v kolone a kemp bez aut.bohuzel vecerni grilovani tam proste nemam nejak sem si to neuvedomil a bylo tam tolik moc lidi se kterymi jsem si povidal ze to ani neslo.
jeste mam par fotek tak je tam k tomu pridam .
jeste mam par fotek tak je tam k tomu pridam .
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil