VTIPY davejte sem :)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm, tak to přidám jeden špatný vtip......volby vyhraje ČSSD nebo KSČM..... Teda ten je tak blbej, že jsem se ani nezasmál.....spíš mám z toho husinu.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
- Reklama
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Rybář chytí zlatou rybku. Rybička povídá: "Zadrz, kdyz mě pustíš, splním Ti tři přání". Rybář se zamyslí a povídá: "Tak dobře. Chtěl bych mít nádhernou krasavici a tolik peněz, ze bych měl do smrti všechno, na co si vzpomenu." A najednou vedle něj stojí krasavice, radost pohledět a tolik peněz, az oči přecházejí. Rybička povídá: "A co Tvé třetí přání?" Rybář na to: "Vzdyť já uz všechno mám, nic nepotřebuju....víš ty co? Mám na Slovensku kamaráda, věčně s něčím nespokojeného, splň mu to, co ráno vysloví jako první, kdyz vstane z postele." Rybka souhlasí. Druhý den ráno vstane slovenský kamarád, vyleze před chalupu, protáhne se, promne oci a povídá: "Jááááááááj, sto kokotou do riti a hrdzavá kotva do chrbta....!"
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
vynikající videjko: http://www.skoften.net/comments.php?id=2238_0_1_0 Jo a ten černoch je mistr světa v K1
Jde to se mnou z kopce A pěkně prudkýho! Lanos 3D 1.5
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Já průzkumům nevěřím...i díky tomu, že to nejsou průzkumy (jak se tomu mylně říká), ale ankety a ty nemají vypovídající hodnotu. Max. pořadí stran.Docent píše:Nehrozí... BTW před senátníma volbama měla ČSSD podle průzkumů také vynikající preference, a jak skončila...djpsx píše:Hmmm, tak to přidám jeden špatný vtip......volby vyhraje ČSSD nebo KSČM..... Teda ten je tak blbej, že jsem se ani nezasmál.....spíš mám z toho husinu.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Pokec
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
.... tak kdo to byl ?????Noxx píše:lol
http://img132.imageshack.us/my.php?imag ... i156zd.jpg
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e