lacikem po dalnici
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
lacikem po dalnici
Tak jsem nedavno poprve poradne provetral svy auto - lacetti HB 1.4 na ceste z danska do prahy - svistel si to hezky 140-160, na chvili jsem to rozjel az na 170, jelo se pohodlne a i kdybych mel silnejsi auto, vetsi rychlost uz mi neni prijemna . Takze spokojen
- Reklama
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Re: lacikem po dalnici
To je dobřebigmac píše:Takze spokojen
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Já jel se Sedanem včera po silnici 1. třídy 185 km/h a šlo by to víc, ale už jsem měl docela strach.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
to přejde, nebojKessler píše:To je dobřebigmac píše:Takze spokojen
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
posli fotky a zaregistruj se zde, at se se svym krasavcem pochlubisbigmac píše:Tak jsem nedavno poprve poradne provetral svy auto - lacetti HB 1.4 na ceste z danska do prahy - svistel si to hezky 140-160, na chvili jsem to rozjel az na 170, jelo se pohodlne a i kdybych mel silnejsi auto, vetsi rychlost uz mi neni prijemna . Takze spokojen
http://nubira.daewooclub.com/
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
v rakousku uz je 160tka...zvykej si na vysokou rychlost nechces prece jet mezi felckama v pravym nejpomalejsim )))
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
DREAM píše:v rakousku uz je 160tka...zvykej si na vysokou rychlost nechces prece jet mezi felckama v pravym nejpomalejsim )))
NO JO, ALE JEN ASI NA JEDNOM 20 KM ÚSEKU DÁLNICE (ZKUŠEBNĚ) - Tak bacha pokuty jsou mastný
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, je to mazec.....Sedět ve sporťáku, tak to bych se nebál, ale v rodinném autě.....to strach nastane!!!!!Kessler píše:To snad ne...160 jsem jel jenom jednou a už to nikdy neudělám...hrozně jsem se bálDREAM píše:v rakousku uz je 160tka...zvykej si na vysokou rychlost nechces prece jet mezi felckama v pravym nejpomalejsim )))
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
190 a jede to krasne..
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Co v rodinném autě, ale v Racerovi...jsem namouduši myslel, že se to vznese...no ale dost OT, tady je to Nubira&Lacetti téma...djpsx píše:Jojo, je to mazec.....Sedět ve sporťáku, tak to bych se nebál, ale v rodinném autě.....to strach nastane!!!!!Kessler píše:To snad ne...160 jsem jel jenom jednou a už to nikdy neudělám...hrozně jsem se bálDREAM píše:v rakousku uz je 160tka...zvykej si na vysokou rychlost nechces prece jet mezi felckama v pravym nejpomalejsim )))
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Konečně jsem měl měl možnost vyzkoušet co Lacík (i když jenom 1,4) dovede. Cestou do Itálie na hory jsem jel v Něměcku co to dá a dalo to 190. pořád jsem čekal, jestli se to vyšplhá na 200, ale ani náhodou. Vzhledem k tomu, že mám najeto asi 4 000, doufám, že se to ještě trochu pohne. Jednou jsem musel kvůli kamionu, který vjel naprosto bezohledně do levého pruhu, dost razantně brzdit a auto se chovalo velmi mravně. Fakt je, že mám HB, wagoon je těžší a asi by brzdil trochu hůř. Průměrná spotřeba za cestu tam a zpět cca 8,5 litru, což mi přijde celkem ok. Malá perlička na závěr: když jsme z Německa přejeli do Rakouska, okamžitě bylo vidět, že každý ubral na nějakých 140-150, ale cestou zpátky při přejezdu z Německa do Čech jeli všichni stejně, jako by u nás nebyla 130ka, ale neomezená rychlost.bigmac píše:Tak jsem nedavno poprve poradne provetral svy auto - lacetti HB 1.4 na ceste z danska do prahy - svistel si to hezky 140-160, na chvili jsem to rozjel az na 170, jelo se pohodlne a i kdybych mel silnejsi auto, vetsi rychlost uz mi neni prijemna . Takze spokojen
Připojuji se k heslu "Ať nám jezdí a nezlobí."
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
mne sa podarilo na benal 200 ale na lpg 185 asi tak. cesta Košice - Prešov sucho slnečno
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500