Ako bolo na zraze + foto Baldovec2006
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
tak lidicky vydea mam pripraveny akorat se mi nevejdou na stranky, sou kapec velke, kdo ma domenu druhe urovne at se ozve ja je poslu
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
kolik maj hod to na rapidshare nebo sendspace atd..atd..
a nebo se ozvi..ale napis kolik maj..(velikost,rozlisnei,kodek..)
a nebo se ozvi..ale napis kolik maj..(velikost,rozlisnei,kodek..)
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
ad zensky..ja tam videl samy holky nad 40cet .. oni tam byli i jiny?? foto??
Slavku, ja to klido hodim k sobe hod to na RW a doval sem do Usti, jsem doma, mam dovcu
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
RW , prijed .. LOL .. ses paprsknul do 19.stoleti ne??
rikam kdyztak se ozvi dam ti pristup k sobe na ftypko...ale nejdriv napis vse o tom videu,jestli to neni nejaky zverstvo typu mpeg,mov a tak..to bych te nechal zecnodovat poradne do divx/xvid
rikam kdyztak se ozvi dam ti pristup k sobe na ftypko...ale nejdriv napis vse o tom videu,jestli to neni nejaky zverstvo typu mpeg,mov a tak..to bych te nechal zecnodovat poradne do divx/xvid
Vse co jsem pil bylo dobre, ale malem jsem ztoho hodil tycku, jak rikaji moravaci
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- simone
- Kontaktovat uživatele:
sraz
Dreame ale ved tam boli samé mladé prosím aj mojej sa to dotklo má 34 aj Cubafire tam mal sexicu . tak sm edošli domov do Košíc a sakra o 15 stupňov teplejšie!!!!
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
Já tyčku neházím,kdysi jsem házel šavli,ale to je již dávnoKessler píše:To jsem ani nevěděl, že je to speciál moravský slovo...jsem myslel, že tyčka se hází celorepublikověmilosh píše:Vse co jsem pil bylo dobre, ale malem jsem ztoho hodil tycku, jak rikaji moravaci
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Zuzanaaaaaaaaa, tak ji pozdravujcubafire píše:Určitě jsi ji viděl. Motala se kolem grilování. V takoé tmavší oranžové bundě. Mrkni na fotky ze srazu a uvidíš. Jiné foto odmítám vystavit. To by se vám líbilo!eMKa Slovensko píše:sem fotocubafire píše:Slávku jenom jestlis nefotil víc moju, jak ty podmínky
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
No já byl spíše vzadu, ale s nějakým dejwákem jsem tahal lavičky a nějak jsme se zapomněli seznámit Jestli jsi to třeba nebyl ty. Každopádně příští rok to napravím a obejdu si všechci, které ještě neznám hned z kraje:-)cubafire píše:No díky za pochvalu jak vína, tak přítelkyně.
Co se týká vína, tak je úplně přesně od otce mojí přítelkyně. Jedná se (aspoň dle popisu) o víno se značkou IO tudíž Iršaj Oliver. Opravdu je to kvalitka, které se jen tak nevzáváme, ale co bych pro kolegy z Daewoo neudělal. Prý to víno má nachystané na svatbu. Doufám že ho bude dost, má ho asi jen 1500 litrů Aspoň vím, co mám vzít přístě, jen si tě teda nemůžu moc vybavit
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Promiň,že odpovídám tak pozdě,nějak nestíhám.Dopadlo to nakonec dobře,do auta jsem se dostal díky kusu drátu a mé šikovnosti.Ztracené klíče si pěkně ležely v suchu v kufru.Ivan píše:Jak to prosímtě nakonec dopadlo?Kruta píše:Ahojte nejen dejváci,dovolte mi abych se i já přidal k těm co se na srazu líbilo.Takže až na počasí a malou nehodu s klíčema od auta to bylo supr.Příště se snad zůčastníme grilování a nocování.
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Foto by Slavek
Baldovec 2006
Baldovec 2006