ja vetsinou stredy delam do 19H a kdyz ne tam jsme u gynekologa - tovis, mimi uz se blizi No udelejte tradici reknem kazdy 2 mesice sraz v Praglu a ja se uz priste zaridim, pokud teda nebudem prave roditRichard píše:Když oni ty víkendy teď když všechno roste a zelení se, moc nevycházejí. Pro termín středa je předběžně i Palikx a Petrm. Když to uvidí Brainman tak asi taky pojede, co ty na 17.5.? A všichni Dejváci z okolí Prahy?? co vy na to?
Sraz na Strahově 2006
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
ja dorazim rad, stejne uz pomalu nakupujem ve velkomeste vybavu pro prcka tak aspon spojim prijemne s uzitecnym
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
jo tak to chapu.ale prave me prekvapilo ze si zminil i stredu.vikend u tebe chapu.ale ja to fakt ted uz mam tezky.mohl bych tak rano v sobotu a to na grilovani ktere mozna probehne neni ono.jedine ze bys milosi utek z prace driv prijel na 7 do prahy udelal par fotek zhltnul burta a nealko pivo a v 11 si doma v posteli
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
No nastojato se tam pár lidí vejde, ale grill je jen jeden, tak by ho snad Palikx neměl z auta ani vyndavat
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
já bejt tebou Tome, rezervoval bych si místo alespoň v tom bazénu, voda bude teplejší než vzduch na Baldovci Ne teď vážně, bazen nahodím až po srazu, A chcete si po grilu naproti zakoulet??? Již jsem říkal mohu objednat dráhy na Bowling. Co termín 17.5. Má někdo něco proti tomu? Možná by chtělo sem napsat kdo se zúčastní, kvůli tomu, abych si kdyžtak ještě pronajal kus toho placu naproti na Ladronce
Jidinej problém vidím v parkování, ale v té vedlejší ulici se snad nepomlátíte jako posledně
Jidinej problém vidím v parkování, ale v té vedlejší ulici se snad nepomlátíte jako posledně
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
a byl by někdo ochotnej mně vyzvednout do vleku na Zličíně a odnavigovat mně na ten Strahov ? Případně pěšák může bejt co-pilot
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
ty si nebyl na spartakiade? je to jednoduchy, podle mapy se to da a my co mame navigaci to mame jeste lepsiKrtek píše:a byl by někdo ochotnej mně vyzvednout do vleku na Zličíně a odnavigovat mně na ten Strahov ? Případně pěšák může bejt co-pilot