kontrolka diaľkových svetiel
Moderátor: Blue Lanos
kontrolka diaľkových svetiel
Zdravím všetkých,stal som sa štastným(?) majiteľom Espero,1,5i,mám takú divnú prosbu,dá sa nejak namontovať akustická alebo iná signalizácia zapnutých dialkových svetiel,dosť často sa mi stáva,že pri vyhodením smerovky,zapnem aj dialkové..dakujem,Dandy
- Reklama
samozrejme ze to jde namontovat je to to same co se dava na zapomenuta rozsvicena svetla zvukova jen se to pripoji na dalky.ale az pojedes ve tme tak se zblaznis.jedine tam dat jeste vypinac ale je to divne.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
tak se časteji koukej na palubku, jestli svitiš dalkově či ne
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
- j.verny
- Kontaktovat uživatele:
Re: kontrolka diaľkových svetiel
A když pojedeš delší dobu na dálkový tak ti to bude celou dobu troubitdanok1 píše:Zdravím všetkých,stal som sa štastným(?) majiteľom Espero,1,5i,mám takú divnú prosbu,dá sa nejak namontovať akustická alebo iná signalizácia zapnutých dialkových svetiel,dosť často sa mi stáva,že pri vyhodením smerovky,zapnem aj dialkové..dakujem,Dandy
To ti brzy praskne hlava... Tedy mě by praskla...
Espero 1.8 CD, černá metal., Korea, plná výbava... Jsem happy
No, šak mu poraďte... keď to tak chce!
Rozmýšľal si nad tým, ako je zapojená signalizácia bezpečnostných pásov? Tie gongajú len cca 30s...
Keby som to chcel mať ja "signalizované" tak by som to skúsil nejako takto...
Potom to hoď na espero web...
(aby sa Ti to neovplyvňovalo, ak sa to vôbec teda bude, tak použi pri pripájaní diody...)
Rozmýšľal si nad tým, ako je zapojená signalizácia bezpečnostných pásov? Tie gongajú len cca 30s...
Keby som to chcel mať ja "signalizované" tak by som to skúsil nejako takto...
Potom to hoď na espero web...
(aby sa Ti to neovplyvňovalo, ak sa to vôbec teda bude, tak použi pri pripájaní diody...)
svetla
Ak tu riesite svetla rad by som sa spytal majitelov esper, ci nahodou nemenili ziarovky za silnejsie. Zo stretavacimi svetlami sa niekedy citim ako samovrah, strasne slabo svietia. Poradte ake tam ziarovky kupit . Dik
Espero 1,5 GlX, 66kW, 65 000 km
Uz sa to tu riesilo a niekto to poriesil 100w, ini zase ziarovkami so zvysenou svietvostou, ja som to poriesil ziarovkami so zvysenou sveitivostou a prekopanim kabelaze. Fabia ma sice stale presvieti ale s autami rovnakych rocnikov som na tom celkom slusne.
Najlacnejsia alternativa su tesla +50% z lidlu. Su dokonca lacnejsie nez obycajne H1 z niektorych autodielov a su to tesla a teda vyrabane v nemecku.
Najlacnejsia alternativa su tesla +50% z lidlu. Su dokonca lacnejsie nez obycajne H1 z niektorych autodielov a su to tesla a teda vyrabane v nemecku.