Ako bolo na zraze + foto Baldovec2006

Vše o daewoo srazech, tuning akcích, výstavách atd.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

Odpovědět
Vojta

Příspěvek od Vojta »

K tomu obědu: já jsem si před polednem (v 11:00) dal česnečku a byla skvělá (a rychlá). Doporučil jsem ji Ondrášovi s přítelkyní a ti byli otrávení, protože prý byla studená a řídká. Žena si pak dala k obědu svíčkovou a protože ji má ráda a dává si ji všude, říkala, že byla výborná. Já měl řízek (ten byl dobrý), ale brambory studené jako psí čumák.
K počtu účastníků: zaregistrovalo se (pokud vím - přesnější údaje má určitě Ivan) ) 46 aut (poslední Rado), pak ještě jedno Aveo z Ukrajiny, jedna Nexia od Karviné a jedno Tico. Dále jeden Kadet a jeden Peugeot (Palikx). To znamená 50 aut a asi 100 lidí a jeden pes.
Reklama

Vojta

Příspěvek od Vojta »

Omlouvám se tímto Robertovi a Řezníkovi za přehozené popisky u fotek v galerii.
LIFELIKE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LIFELIKE »

K tej reštaurácii:
Najprv sme takmer hodinu čakali, potom som sa spýtala, či na nás nezabudli. Vraj nie. Potom za nejaký čas som sa znova "nesmelo" pýtala kedy to už bude. Prišiel, že za 10 minút. Za pol hodinu došiel druhý čašník, že čo si budeme priať. To už som mierne kypela :), ale stále mi našťastie zostal zmysel pre humor. Odišiel s tým, že do 2 minút jedlo bude. Bolo do 10, ale čert to ber. Inak bolo vcelku jedlé.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Za tu restauraci sorry. Byli tam ode mě několikrát informováni jak o počtu lidí, tak o době, kdy budeme jíst. Někdo tady psal, že jsme obědvali později, tak jen uvádím na pravou míru, že oběd na 14:00 byl domluvený už asi měsíc dopředu :lol: Prostě se tam mají ještě hodně co učit... Nicméně díky za Řezníkovu večeři ;-)

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Hmmm, tak koukám, že jídlo jsme měli s přítelkyní nejdříve. Přišli jsme tam cca ve 12 hod., do 5ti minut bylo objednáno, do tří minut přinesl kotel gulášovky a až jsme dojedli (asi 15 minut), tak za 5 minut přinesl jídlo (já - vepřo, knedlo, zelo, přítelkyně - těstoviny s brokolicí.). Možná je to tím, že už to měli připravené jako menu. Večer to bylo horší. Na placení jsem čekal asi 20 minut. Jinak se ještě teď olizuju u vzpomínky na Řezníkovi klobásky. Takové jsem už hooodně dlouho nejedl a asi ani nebudu (zase do příštího srazu). Maso jsem bohužel neměl, nacpal jsem se dvěma klobásama... :( A pláču nad neochutnanými (mými zamilovanými) utopenci :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: . Škoda, že žaludek není větší.... :?

Ale každopádně viva Řezníkovi a ostatním, kteří dovezli to úžasné jídlo!!!!
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

Tomáš píše:Dostal jsem se k netu až teď ..... :cry:

Takže co dodat , děkuji všem za organizování ( mimochodem hrozná oběť , znám to ), za klobásy , zákusky , sevis ( Pavlíku , cestou domů jsem po D1 nasadil 150 a ubral v Praze , check neblik ani jednou ), trička , pohárky, dobré slovo ..... neděkuji obsluze restaurace za šílenou obsluhu a čekání na jídlo :twisted:
Počasí už neřeším , to byla prostě smůla , od Jihlavy slunečno ..... :cry:

Morava je krásná , Macocha ( takovou díru jsem ještě nikdy neviděl :shock: ) , Kateřinská jeskyně ( dcera se bála čarodějnice) , jinak tam ale máte ( moraváci) dost rozsekaný silnice , hold jste asi na ty propasti zvyklý .... :lol:

Ahoj všem a díky za super dva dni .
no ty si jen cekal na jidlo, nas malem obrala obsluha o 60 kacek a blu lanosovi zase malem odnes sklenicku co nemel :lol:
jo at nezapomenu vlasy v jidle byli taky dobry :evil: :evil:
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
eMKa Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eMKa Slovensko »

no tak ten chalanisko co odnasal ten pohar s logom Darewoo bol fakt dobry :lol: :lol:

čorkovať pred tolkymi ludmi :lol: :lol:
LANOS eMKa Slovensko, http://www.lanosclub.com
Obrázek
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

peco píše:pozri, my sme obedovat prisli o 11.50 a odchadzali o cca 14.30. listky hlasovacie mam doma, lebo som sa ani nedostal z restauracie a uz boli vysledky.

inak zraz super
...ani sme si nevypoculi tvoju aparaturu myslim po stranke kvality :cry:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
Obrázek
milosh

Příspěvek od milosh »

Dovolil jsem si napsat mensi clanecek o srazu, ceste tam atd.. kdo ma zajem at cte bud zde

https://www.nexiaclub.com/prvni-mezinar ... 30-4-2006/
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

Slavek píše:no ty si jen cekal na jidlo, nas malem obrala obsluha o 60 kacek a blu lanosovi zase malem odnes sklenicku co nemel :lol:
jo at nezapomenu vlasy v jidle byli taky dobry :evil: :evil:
:lol: No skoro ale bolo to Edizonovi ja a emkas sme ich mali pekne v chaticke :lol: Ale asi 10 min pred tym sme si robili z neho srandu ze mu ju odnesu a za chvilu len lup a uz bola na tacke :lol: :lol:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
Obrázek
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

peco píše:
Akri píše::D ja dekuju Palikxovi za darecky a Topolovi za sklenici ;)
akri aj ty si bol? a kde si mal auto? okrem svojho som tam ineho cierneho lanosa nevidel
nebyl :roll: ale vsechno se ke mne v pondeli dostalo :D
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
S.v.o.b.i.k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S.v.o.b.i.k »

Tak sem našel jednu hezkou fotku Miloshe...Nazval bych jí-Reklama na IQ... :lol: :lol: (sluší ti to :lol: :lol: )

https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=1103
Naposledy upravil(a) S.v.o.b.i.k dne úte kvě 02, 2006 22:15, celkem upraveno 1 x.
Můj nový web o nexii
Http://nessi-gsi.kvalitne.cz
Obrázek
peco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peco »

Blue Lanos píše:
peco píše:pozri, my sme obedovat prisli o 11.50 a odchadzali o cca 14.30. listky hlasovacie mam doma, lebo som sa ani nedostal z restauracie a uz boli vysledky.

inak zraz super
...ani sme si nevypoculi tvoju aparaturu myslim po stranke kvality :cry:

pripadalo mi pri SVOBIKOVI, RC MICHALOVI a myslim REZNIKovi trapne to tam co i len spominat :oops: :oops: :oops:

ja sa posnazim to do buducna zlepsit. chcem to vymysliet tak aby som si znicil co najmenej miesta v kufri a aby to aj nejak vyzeralo. lebo osobne nemusim prisrobovany zosik o woofer a kable cez kufor. ale to uz patri do inej temy ;)
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

Jezis marja jeden den bez pocitace a tohle?jste neuveritelni.
budu sem ted psat postupne
moc dekuju za pochvalu vsecky jsem vas rad poznal.
diky reznikovi za papani
ivanovi za organizaci(i kdyz tam byl nakonec zjisten malicky nedostatek-2 chatky byly uplne prazdne)
emkasovi za dortiky a kolacek
milosovi za recenzi a vam co jste mi taky vyfotili auto i kdyz neni daewoo.
a pro roberta samozrejme si na me narazil -kdo myslis ze ti pomahal nasroubovat tazne oko a pujcoval lano?
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
milosh

Příspěvek od milosh »

S.v.o.b.i.k píše:Tak sem našel jednu hezkou fotku Miloshe...Nazval bych jí-Reklama na IQ... :lol: :lol: (sluší ti to :lol: :lol: )

https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=1103
jo tak ta je libova, jak z ustavu :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Odpovědět

Zpět na „Srazy“