Ako bolo na zraze + foto Baldovec2006

Vše o daewoo srazech, tuning akcích, výstavách atd.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

Odpovědět
rcmichal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rcmichal »

Vojta píše:
rcmichal píše:pokial starsi ludia chcu chodit na zrazy alebo tuning musia stym pocitat ze sa nieco take tam bude diat. pokial stym starsi clovek nevie pocitat nech sedi doma a netrepe sa niekam kde mu to nevyhovuje.
Tak to jsi kamaráde trochu přehnal, ne? Mám pocit, že většina majitelů jela na sraz aut a ne na technoparty. Nebo si myslíš, že když má někdo přes třicet a je podle Tebe starý, tak má sedět doma na zadku a nepřekážet vám mladým? Asi Vás ve škole ani doma neučili co je to ohleduplnost a tolerance.
precitaj si urivky trocha dozadu a pisal som tam ze to nechcem rozvadzat tuto temu ,to co si cital to bola rec s milosom,a uz raz so tu pisal aby ste sa nezgrupovali a nechali tuto temu napokiji,nemam co viac dodat
Naposledy upravil(a) rcmichal dne pon kvě 01, 2006 20:55, celkem upraveno 1 x.
pozri si moje stranky http://www.cinema.okamzite.sk
Obrázek
[url=CALLTO://rcmichalm]Obrázek[/url]
Reklama

milosh

Příspěvek od milosh »

rcmichale, jen abys vedel do priste, jak se vec ma, ze tam nejsi sam ;)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
DREAM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DREAM »

co takhle hodit foto s popisama..aspon kdo je kdo..kdyz uz jsem tam nebyl tak aspon na co se mam pripravit priste..

to rcmichal: prijed na mimonsky valky,tam to muzes ohulit,ale tam se budou lidi spis smat,nez aby byli nastvany... :lol:
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak :(
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
Kruta

Příspěvek od Kruta »

Ahojte nejen dejváci,dovolte mi abych se i já přidal k těm co se na srazu líbilo.Takže až na počasí a malou nehodu s klíčema od auta to bylo supr.Příště se snad zůčastníme grilování a nocování.
eMKa Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eMKa Slovensko »

milosh píše:...........................................

Vojto, moje rec - vyjjimecne s tebou souhlasim :lol: Ne, s tim kourenim jsem to nemyslel tak vazne, jinak jsem rad ze jsi nas pobavil par vtipky :lol:
jo jo Vojta mi povedal dokonca par nasich slovenskych vtipov ktore som nepoznal, teda dufam ze to bol on :lol: :lol: ale nie bol ;) :lol:
LANOS eMKa Slovensko, http://www.lanosclub.com
Obrázek
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Docent

Příspěvek od Docent »

Ve fotogalerii v sekci "Srazy" je pár fotek ode mne. Pokud se bude příští sraz zase konat na dohled od pivovaru, tak navrhuju exkurzi, jsem ochoten to i domluvit ;) .
rcmichal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rcmichal »

milosh píše:rcmichale, jen abys vedel do priste, jak se vec ma, ze tam nejsi sam ;)
dost zbytocneho pisania a komentovania co bolo to bolo ,zraz sa skoncil a myslim si ze kazdy chce spominat na dobre zazitky ale ja zle ,na zraze sme si to spolu povedaly ti svoje ja svoje ja som ta pocuvol a o 20:00 som to vypol tak co tu rozoberas blbosti...
Obrázek
S.v.o.b.i.k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S.v.o.b.i.k »

I ta hudba k tim srazům patří a nemá cenu se o tom handrkovat ne???bylo to fajn a myslim že budem vzpomínat na to dobrý,já osobně sem tam nic špatnýho nezažil až na to počasí...
Můj nový web o nexii
Http://nessi-gsi.kvalitne.cz
Obrázek
mipo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mipo »

eMKa Slovensko píše:jo jo Vojta mi povedal dokonca par nasich slovenskych vtipov ktore som nepoznal, teda dufam ze to bol on :lol: :lol: ale nie bol ;) :lol:
Hej, hej, bol to on...
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Kruta píše:Ahojte nejen dejváci,dovolte mi abych se i já přidal k těm co se na srazu líbilo.Takže až na počasí a malou nehodu s klíčema od auta to bylo supr.Příště se snad zůčastníme grilování a nocování.
Jak to prosímtě nakonec dopadlo?

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Vojta

Příspěvek od Vojta »

Já naprosto souhlasím s tím, že hudba na srazy patří. Taky jsem neřekl nikomu jediný slovo, že mi něco vadí. Ale rcmichalova reakce mě nadzdvihla a proto jsem se ozval. Vadí mi, když mladí odepisují "starý" a stejně tak, když "staří" podceňují a odstrkují mladý.
A už dost na toto téma.
Vojta

Příspěvek od Vojta »

mipo píše:
eMKa Slovensko píše:jo jo Vojta mi povedal dokonca par nasich slovenskych vtipov ktore som nepoznal, teda dufam ze to bol on :lol: :lol: ale nie bol ;) :lol:
Hej, hej, bol to on...
Hej, bol som to ja. A tu je tiež jeden:
Janko, bozkaj ma!
Nemožem, veď si vydatá. Správně by som ťa ani trtkať nemal!
(Miloši prominň, vím že to sem nepatří)
rcmichal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rcmichal »

Vojta píše:Já naprosto souhlasím s tím, že hudba na srazy patří. Taky jsem neřekl nikomu jediný slovo, že mi něco vadí. Ale rcmichalova reakce mě nadzdvihla a proto jsem se ozval. Vadí mi, když mladí odepisují "starý" a stejně tak, když "staří" podceňují a odstrkují mladý.
A už dost na toto téma.
konecne jedno mudre slovo dost toho tematu a nemyslel som to tak ze odpisujem starsich,
Obrázek
milosh

Příspěvek od milosh »

Vojta píše:
mipo píše:
Hej, hej, bol to on...
Hej, bol som to ja. A tu je tiež jeden:
Janko, bozkaj ma!
Nemožem, veď si vydatá. Správně by som ťa ani trtkať nemal!
(Miloši prominň, vím že to sem nepatří)
to znam, ale porad je to dobry :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Docent

Příspěvek od Docent »

To je zajímavý, já to znám nějak obráceně. Končí to totiž "... správně bych ti ho neměla ani kouřit!" :lol: .
Odpovědět

Zpět na „Srazy“