precitaj si urivky trocha dozadu a pisal som tam ze to nechcem rozvadzat tuto temu ,to co si cital to bola rec s milosom,a uz raz so tu pisal aby ste sa nezgrupovali a nechali tuto temu napokiji,nemam co viac dodatVojta píše:Tak to jsi kamaráde trochu přehnal, ne? Mám pocit, že většina majitelů jela na sraz aut a ne na technoparty. Nebo si myslíš, že když má někdo přes třicet a je podle Tebe starý, tak má sedět doma na zadku a nepřekážet vám mladým? Asi Vás ve škole ani doma neučili co je to ohleduplnost a tolerance.rcmichal píše:pokial starsi ludia chcu chodit na zrazy alebo tuning musia stym pocitat ze sa nieco take tam bude diat. pokial stym starsi clovek nevie pocitat nech sedi doma a netrepe sa niekam kde mu to nevyhovuje.
Ako bolo na zraze + foto Baldovec2006
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- rcmichal
- Kontaktovat uživatele:
Naposledy upravil(a) rcmichal dne pon kvě 01, 2006 20:55, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
rcmichale, jen abys vedel do priste, jak se vec ma, ze tam nejsi sam
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
co takhle hodit foto s popisama..aspon kdo je kdo..kdyz uz jsem tam nebyl tak aspon na co se mam pripravit priste..
to rcmichal: prijed na mimonsky valky,tam to muzes ohulit,ale tam se budou lidi spis smat,nez aby byli nastvany...
to rcmichal: prijed na mimonsky valky,tam to muzes ohulit,ale tam se budou lidi spis smat,nez aby byli nastvany...
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
jo jo Vojta mi povedal dokonca par nasich slovenskych vtipov ktore som nepoznal, teda dufam ze to bol on ale nie bolmilosh píše:...........................................
Vojto, moje rec - vyjjimecne s tebou souhlasim Ne, s tim kourenim jsem to nemyslel tak vazne, jinak jsem rad ze jsi nas pobavil par vtipky
- rcmichal
- Kontaktovat uživatele:
dost zbytocneho pisania a komentovania co bolo to bolo ,zraz sa skoncil a myslim si ze kazdy chce spominat na dobre zazitky ale ja zle ,na zraze sme si to spolu povedaly ti svoje ja svoje ja som ta pocuvol a o 20:00 som to vypol tak co tu rozoberas blbosti...milosh píše:rcmichale, jen abys vedel do priste, jak se vec ma, ze tam nejsi sam
-
- Kontaktovat uživatele:
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Jak to prosímtě nakonec dopadlo?Kruta píše:Ahojte nejen dejváci,dovolte mi abych se i já přidal k těm co se na srazu líbilo.Takže až na počasí a malou nehodu s klíčema od auta to bylo supr.Příště se snad zůčastníme grilování a nocování.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Hej, bol som to ja. A tu je tiež jeden:mipo píše:Hej, hej, bol to on...eMKa Slovensko píše:jo jo Vojta mi povedal dokonca par nasich slovenskych vtipov ktore som nepoznal, teda dufam ze to bol on ale nie bol
Janko, bozkaj ma!
Nemožem, veď si vydatá. Správně by som ťa ani trtkať nemal!
(Miloši prominň, vím že to sem nepatří)
- rcmichal
- Kontaktovat uživatele:
konecne jedno mudre slovo dost toho tematu a nemyslel som to tak ze odpisujem starsich,Vojta píše:Já naprosto souhlasím s tím, že hudba na srazy patří. Taky jsem neřekl nikomu jediný slovo, že mi něco vadí. Ale rcmichalova reakce mě nadzdvihla a proto jsem se ozval. Vadí mi, když mladí odepisují "starý" a stejně tak, když "staří" podceňují a odstrkují mladý.
A už dost na toto téma.
to znam, ale porad je to dobryVojta píše:Hej, bol som to ja. A tu je tiež jeden:mipo píše:Hej, hej, bol to on...eMKa Slovensko píše:jo jo Vojta mi povedal dokonca par nasich slovenskych vtipov ktore som nepoznal, teda dufam ze to bol on ale nie bol
Janko, bozkaj ma!
Nemožem, veď si vydatá. Správně by som ťa ani trtkať nemal!
(Miloši prominň, vím že to sem nepatří)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet