Docent píše:No, info ze srazu... Největší dojem ve mně vyvolal obsah Robertova kufru a mám dojem, že se mu ty stírače zkroutily samy vibracema, co ta jeho aparatura vydává . Nebo už přinejmenším chápu jeho souseda (tím ho ovšem neomlouvám a jeho čin neschvaluji, frajer by byl, kdyby si do svého auta pořídil to, co měl v kufru Řezník a bojoval s Robertem stejnými zbraněmi ).
Detailní informace o srazu Baldovec 2006
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
Zima ještě nebyla nejhorší, ale stálý déšť a všude mokro . Ondras fotil jako vzteklej, já pár obrázků taky mám, i pár kamer se našlo, takže během weekendu se to tady jistě objeví.V.Brousek píše:Je tam asi svinská zima,mají zatuhlé prsty a určitě nemají náladu nám,kteří jsme nemohli a ti kteří nechtěli jet cokoli psát.Musíme si počkat až dorazí zpět.Určitě bude nějaká foto dokumentace.Mě je osobně líto všech,že jim počasí nevyšlo.Snad někdy jindy to bude lepší.
Jo všude mokro a já už nevyjel, všude samý blato Ještě jednou děkuju Pecovi za vytažení, a ostatním, kteří mi pomohli.. (omlouvám se, ale všechny osobně neznám)
P.S. Když už jsem u těch děkování, tak bych málem zapomněl poděkovat Vojtovi za gumové návleky na pedály, takže Vojto, ještě jednou mnohokrát děkuju !
P.S. Když už jsem u těch děkování, tak bych málem zapomněl poděkovat Vojtovi za gumové návleky na pedály, takže Vojto, ještě jednou mnohokrát děkuju !
Sice trochu pozdě,ale přece.Roberte vše nejlepší k svátku.Dostal jsi hobla na srazu ?Robert píše:Jo všude mokro a já už nevyjel, všude samý blato Ještě jednou děkuju Pecovi za vytažení, a ostatním, kteří mi pomohli.. (omlouvám se, ale všechny osobně neznám)
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Pockej tou specialitou myslíš Opat(ODPAD) jesi se nepletu....Docent píše:Já to vzal ještě zkratkou přes pivovar Černá hora, abych poznal místní krajové speciality . Pár fotek mám, ale nemám kabel k foťáku ani čtečku na karty, takže budou až v pondělí .
Měl jsem možnost ho hodnotit v několika podnicích a nikdy nezískal ani bod
Tak sa mi vcera asi o 20:00 podarilo uspesne vratit domov po najazdeny asi 530 km. Inac az na to pocasie bolo super( aj ludia aj auta).
Skoda ze som nestihol spoznat viac ludi z fora. Nabuduce budem musiet prist skorej.
A dakujem aj tym par ludom ktory mi pomohli a rozmenili nejake peniaze
Skoda ze som nestihol spoznat viac ludi z fora. Nabuduce budem musiet prist skorej.
A dakujem aj tym par ludom ktory mi pomohli a rozmenili nejake peniaze
Matiz SE 99 zelena metla - stale sa na nom pracuje
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet