Ojoj, to jsi musel teda hodně rychle utéct, protože já tam snad ani žádný Tico nevidělSchikula píše:Byl sem tam, tryčko mám. Je SUPER!!!
Jen jsem musel ze srazu až móóóc brzo pryč.
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Jojo, byl tam. Přijel v koloně víc aut.Docent píše:Já ho viděl na parkovišti u restaurace, když jsem byli někdy po poledni na obědě. Takže to vypadá, že přijel akorát na oběd.
No, skoro to tak vypadá. Ale ani ten oběd jsem si nedal.Docent píše:Já ho viděl na parkovišti u restaurace, když jsem byli někdy po poledni na obědě. Takže to vypadá, že přijel akorát na oběd.
Tak koukám, že jsi z Brna, tak si někdy dáme menší sraz tady, ne?Schikula píše:No, skoro to tak vypadá. Ale ani ten oběd jsem si nedal.Docent píše:Já ho viděl na parkovišti u restaurace, když jsem byli někdy po poledni na obědě. Takže to vypadá, že přijel akorát na oběd.
Kópil sem tričko, zaplatil zápisný, vyfotil si pár krasavců (aut!!!) a musel zase zmizet.
Schikula píše:Klidně se můžem někdy někde srazit. Každopádně potřebuji inspiraci, páč sem na to svoje vozítko zatím nijak tůningově nešáhnul.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |