Detailní informace o srazu Baldovec 2006
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
-
Hoši pruser jak mraky.Zrovna jsem dobelhal domu , noha v sádře(uraz v praci).Takže ráno pojedu do prd-le.Moc mě to mrzí hodně jsem se těšil poprvé na sraz.Co nadělám ..... tak příšte.měl jsem domluvené tričko snad by šlo poslat na dobírku.No uvidíme,hlavně vám přeju bezva zábavu mějte se tam super a vzpomente na mne.ahoj všichni na Baldovci.
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Oldo, kontaktuj někoho z okolí, kdo jede na sraz a tričko Ti vezme, OK?Oldřich Novák píše:Hoši pruser jak mraky.Zrovna jsem dobelhal domu , noha v sádře(uraz v praci).Takže ráno pojedu do prd-le.Moc mě to mrzí hodně jsem se těšil poprvé na sraz.Co nadělám ..... tak příšte.měl jsem domluvené tričko snad by šlo poslat na dobírku.No uvidíme,hlavně vám přeju bezva zábavu mějte se tam super a vzpomente na mne.ahoj všichni na Baldovci.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
1. přípitek jde na tebe, kámo.Oldřich Novák píše:Hoši pruser jak mraky.Zrovna jsem dobelhal domu , noha v sádře(uraz v praci).Takže ráno pojedu do prd-le.Moc mě to mrzí hodně jsem se těšil poprvé na sraz.Co nadělám ..... tak příšte.měl jsem domluvené tričko snad by šlo poslat na dobírku.No uvidíme,hlavně vám přeju bezva zábavu mějte se tam super a vzpomente na mne.ahoj všichni na Baldovci.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Přátelé, tak přeji Vám všem šťastnou cestu do Baldovce a za pár hodin nashledanou!!!!
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Tak to je škoda. Prajem skoré uzdravenie a uvidíme sa na ďalšom zraze!Oldřich Novák píše:Hoši pruser jak mraky.Zrovna jsem dobelhal domu , noha v sádře(uraz v praci).Takže ráno pojedu do prd-le.Moc mě to mrzí hodně jsem se těšil poprvé na sraz.Co nadělám ..... tak příšte.měl jsem domluvené tričko snad by šlo poslat na dobírku.No uvidíme,hlavně vám přeju bezva zábavu mějte se tam super a vzpomente na mne.ahoj všichni na Baldovci.
Všetkým prajem štastnú cestu!
-
tak aspon nejaky info ze srazu..myslel jsem ze nekdo bude psat z mobilu nebo z ntb pres gprs pri piti pivka aktualni stav a info ))
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
No, info ze srazu... Největší dojem ve mně vyvolal obsah Robertova kufru a mám dojem, že se mu ty stírače zkroutily samy vibracema, co ta jeho aparatura vydává . Nebo už přinejmenším chápu jeho souseda (tím ho ovšem neomlouvám a jeho čin neschvaluji, frajer by byl, kdyby si do svého auta pořídil to, co měl v kufru Řezník a bojoval s Robertem stejnými zbraněmi ).
Je tam asi svinská zima,mají zatuhlé prsty a určitě nemají náladu nám,kteří jsme nemohli a ti kteří nechtěli jet cokoli psát.Musíme si počkat až dorazí zpět.Určitě bude nějaká foto dokumentace.Mě je osobně líto všech,že jim počasí nevyšlo.Snad někdy jindy to bude lepší.DREAM píše:tak aspon nejaky info ze srazu..myslel jsem ze nekdo bude psat z mobilu nebo z ntb pres gprs pri piti pivka aktualni stav a info ))
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km