CHLEBA NA SRAZ
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
no ja som vas chcel prekvapit chlebom s logom Daewoo ale povedali mií ze by to bolo velmi pracne a aj tak by bol vysledok neisty
ale kedze tu dost ludi pisalo ze chleba prinesu, tak ja nebudem vlacit drevo do lesa, ale v piatok upeciem nejaky kolac ovocny, myslim si ze padne vhod po takej klobaske za ano
Dufam ze 2 - 3 plechy kolacov budu stacit viac sa mi nebude chciet piect
ale kedze tu dost ludi pisalo ze chleba prinesu, tak ja nebudem vlacit drevo do lesa, ale v piatok upeciem nejaky kolac ovocny, myslim si ze padne vhod po takej klobaske za ano
- Reklama
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
takze panovia a damy, kolace su napecene, este naporcirovat, nalozit do krabice a moze vyrazit na zrazeMKa Slovensko píše:no ja som vas chcel prekvapit chlebom s logom Daewoo ale povedali mií ze by to bolo velmi pracne a aj tak by bol vysledok neisty
Mariane, ty mi tam budes delat maminu, ja sem mooc na sladky, ale uz se hlidam, i kdyz obcas to nejde
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
no jeste si musim nechat misto na klobasky
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet