Abena Autopotahy
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Abena Autopotahy
Máte prosím někdo zkušenosti s výše uvedenou firmou? Jejich stránka je www.abena-autopotahy.sk
Z toho co jsem našel na internetu se mi zdají jako nejlepší kombinace kvality a ceny...dokonce prý pokud k nim přijedu autem, tak udělají potahy na počkání...ale uvítal bych nějakou osobní zkušenost...díky...
Z toho co jsem našel na internetu se mi zdají jako nejlepší kombinace kvality a ceny...dokonce prý pokud k nim přijedu autem, tak udělají potahy na počkání...ale uvítal bych nějakou osobní zkušenost...díky...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
- Reklama
Zajeď si v Brně na Bratislavskou. Nechal jsem si tam šít potahy a v pohodě, samozřejmě je otázka jaký máš nároky. No zaplatil jsem asi dvě tyčky. Už je mám rok a vypadájí stále jako nový. Navíc vemeš do ruky vzorkovník a deš k auto zhodnotit co nejvíc padne. Doporučuju
Jde to se mnou z kopce A pěkně prudkýho! Lanos 3D 1.5
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Ta slovenská firma by mě moc zajímala. Nastavil jsem si přesně potahy (sportovní), který by se mi líbily do sedana a vypadaj super a cena jen 2600 Sk.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
No ja mam od nich potahy........spociatku som chcel aj ja tie sportove ale ked som ich vydel na autosalone nazivo tak som si to rozmyslel a objednal tie Clasicc ...vyzeraju o dost lepsie a mas tam tiez rozne farebne prevedenia.
inac zatial sa nemozem stazovat...presne sadli a aj material je kvalitny.
Ked pridem na zraz tak ich mozes okontrolovat
inac zatial sa nemozem stazovat...presne sadli a aj material je kvalitny.
Ked pridem na zraz tak ich mozes okontrolovat
Matiz SE 99 zelena metla - stale sa na nom pracuje
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je paráda, díky za info.Rado píše:Myslim ze hej...za 3-4 dni mas potahy doma. Este som im potom pisal prosbu aby mi prepisali fakturku a do troch dni som mal doma list z novou. Inac sa plati az ked dostanes tovar, tak neviem preco by to nemali poslat
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dnes objednal potahy do sedana (Sport) a do kombi (Elegance). Mělo by to celkově vyjít asi na 6000 Kč. Tak uvidíme.
A máš po starostech.Kessler píše:Dneska jsem v garáži našel staré (kupodivu ne zas tak moc prosezené) potahy z ovčí vlny, které měl děda kdysi v Žigulovi...šila je babička...tak jsem je nahodil a vypadají docela cool Asi je tam nechám...
Jde to se mnou z kopce A pěkně prudkýho! Lanos 3D 1.5