otáčkoměr ještě jednou
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
otáčkoměr ještě jednou
zdravím všechny,
povedlo se mi sehnat přístrojovou desku s otáčkoměrem, ale nevím jestli jsou tam už nějaké dráty pro to připraveny případně odkud je vzít
díky
povedlo se mi sehnat přístrojovou desku s otáčkoměrem, ale nevím jestli jsou tam už nějaké dráty pro to připraveny případně odkud je vzít
díky
- Reklama
no moje otazka se sice netyka uplne takj otackomeru, ale zajimalo by me, jak sundam rucicky na budikach? Planuju bile polepy a tak abych vedel
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Miloši, jednoduše - oddělávali jsme to s Pecou a hlavně se nesmíš bát zabrat. Přilepený to není, je to jen nasazený. Takže hrubou silou.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
a pouzivali jste naky klesticky nebo japak ste to sundavali?Ivan píše:Miloši, jednoduše - oddělávali jsme to s Pecou a hlavně se nesmíš bát zabrat. Přilepený to není, je to jen nasazený. Takže hrubou silou.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
otackomer
to ako vazne, ze ak vytiahnem z GL panel a dam tam panel z GLE kde je otackomer tak to bude fungovat? nie su tam ine konektory?petrm píše:Už sem to tu psal snad 20 krát vyndáš původní přístrojovej panel a zapojíš novej a vše bude fungovat nikam nic nemusíš přepojovat ani nic hledat jestli máš kompletní budíky předpokládám že jo
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
To je pravda, je potřeba to pak ponastavovat, nebo oddělat tu zarážku a nechat ručičku spadnout dolů a pak ji na to samé místo zase nasadit...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Biele polepy.
Chlapi,priatelka ma Tico a vcera som cumel ako puk ,kym som jej ja menil biele oranzove smerovky zo Zafiry namiesto povodnych oranzovych,ona za ten cas rozobrala v Ticu pristrojovku,ze vraj si ide vyrobit biele polepy... Povodne cierne vybrala von asi za 15 min.,zoskenovala ich a zmenila na nich farbu. Vytlacila si ich na vykres a za dalsich 15 min. ich mala naspat osadene vo svojej pristrojovke... Nebol problem s rucickami,s kablami,s nicim. Je to proste macherka
Re: Biele polepy.
Tak to teda cumim .....Radoslav Hološka píše:Chlapi,priatelka ma Tico a vcera som cumel ako puk ,kym som jej ja menil biele oranzove smerovky zo Zafiry namiesto povodnych oranzovych,ona za ten cas rozobrala v Ticu pristrojovku,ze vraj si ide vyrobit biele polepy... Povodne cierne vybrala von asi za 15 min.,zoskenovala ich a zmenila na nich farbu. Vytlacila si ich na vykres a za dalsich 15 min. ich mala naspat osadene vo svojej pristrojovke... Nebol problem s rucickami,s kablami,s nicim. Je to proste macherka
- Blue Lanos
Re: Biele polepy.
To ja tiez na holku dobryyymilosh píše:Tak to teda cumim .....Radoslav Hološka píše:Chlapi,priatelka ma Tico a vcera som cumel ako puk ,kym som jej ja menil biele oranzove smerovky zo Zafiry namiesto povodnych oranzovych,ona za ten cas rozobrala v Ticu pristrojovku,ze vraj si ide vyrobit biele polepy... Povodne cierne vybrala von asi za 15 min.,zoskenovala ich a zmenila na nich farbu. Vytlacila si ich na vykres a za dalsich 15 min. ich mala naspat osadene vo svojej pristrojovke... Nebol problem s rucickami,s kablami,s nicim. Je to proste macherka
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01