KOLKO MATE ROKOV
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Nikomu nic do toho není , jen se tu bavíme , jde o srandu , tak sem nepiš a nech si to pro sebe , pětatřicátníku ?Habron píše:Ano, co je komu do toho, kolik mi je. Nicméně mohu říci, že kdybych se já nechal započítat do statistiky, tak by se moc nestalo a průměrný věk by se jen nepatrně zvýšil
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
To je zvláštne...čím mladší človek, tým staršie sa cíti. Hmm...to až vekom človek zisťuje, ako mlado sa cíti.Habron píše:Tomáši, však já jsem to nemyslel nijak zle a už vůbec ne tak, že bych se urážel.
Já se náhodou ani nijak netajím, že mi je těch .... tři ... cet ..., i když si někdy myslím, že mi je tak těch .... padesát i víc.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
me vykaj 20ti lety kocicky a to je na pytel..
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
viete mi niekto rozumne vysvetlit, preco vacsina ludi chce mat 18???
Vid ja: Ja ked som mal 15, chcel som mat 18 a teraz ked mam takmer 31, zas by som chcel mat 18... cim je ten vek tak pritazlivy??
To ze mam 31 neznamena, ze som stary... ale musim sa priznat, ze od osemnastky sa viac vzdialujem ako sa k nej priblizujem... su ale chvile ked som viac 17 rocny pubertiak ako 31 rocny foter...
Vid ja: Ja ked som mal 15, chcel som mat 18 a teraz ked mam takmer 31, zas by som chcel mat 18... cim je ten vek tak pritazlivy??
To ze mam 31 neznamena, ze som stary... ale musim sa priznat, ze od osemnastky sa viac vzdialujem ako sa k nej priblizujem... su ale chvile ked som viac 17 rocny pubertiak ako 31 rocny foter...
Casablanca biela - sedan Nexia DOHC s LPG predana
Skoda Fabia Combi
Skoda Fabia Combi
ja to mam to samy..i vekem..ja chci bejt mladsi jen kvuli kocickam..
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
-