Jakou máte spotřebu - Nubira?
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
A to jezdis jen mesto?Tomáš píše:Kombinovaná do 9 litrů . V zimě jednou 9,6 , jinak pořád okolo rovných 9 a teď naposledy 8.4 , asi se hold otepluje ......
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ne to je kombinovaná spotřeba , jezdím do Krkonoš , dost často ke tchýni do Turnova, po Praze jen někdy ( na Prahu mám Matize) , ale žena jezdí s dětma po doktorech a do marketů a to jsou taky couračky , takže každá nádrž je asi 50 na 50 město a okolí / dálnice. Myslím , že jen město jsem nikdy na nádrž nenajel , ale odhaduji , že do 10 bych se vešel . Vloni v létě jsem se dostal na spodní rekord 7,4 na dálku , tak jsem zvědavej za kolik pojede do Baldovce.milosh píše:A to jezdis jen mesto?Tomáš píše:Kombinovaná do 9 litrů . V zimě jednou 9,6 , jinak pořád okolo rovných 9 a teď naposledy 8.4 , asi se hold otepluje ......
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
V Hypernovách byla tenhle weekend (Pár odpoledne - So dopoledne) akce - při nákupu za víc jak 1000,- Kč benzín za 23,90 (v Český Lípě za 19,90). V Plzni prý boží dopuštění, fronta větší než u Tank Ono. Bylo to sice omezeno na 60 l, ale na Čecha si holt nějaký Ahold nepřijde - přijel dědek se sudem, natankoval 60 l, předložil účtenku za nákup a zaplatil, vrátil se k sudu, natankoval dalších 60...Kessler píše:26,10???...Nebyla to náhodou nafta???
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Já ani nikdo z rodinu u malých benzínek nekupujeme. Nevěřím kvalitě benzínu. Radši si připlatím, ale mám jistotu, že dostanu kvalitní a prověřené palivo, které mi nezhuntuje motor. Radši připlatit, než pak měnit motor.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
kde v Pardubkách?djpsx píše:Já ani nikdo z rodinu u malých benzínek nekupujeme. Nevěřím kvalitě benzínu. Radši si připlatím, ale mám jistotu, že dostanu kvalitní a prověřené palivo, které mi nezhuntuje motor. Radši připlatit, než pak měnit motor.
když mám cestu na Prahu, tak u Jeta. Jinak jsem brával Aralky v Chrudimi, ale už moc podražili, tak v Agipu, ale nením, nevím
Daewoo Nubira SX 1,6 16V Wagon, 1998, red
ke spotřebě:
teď to tady mám roztahaný po stole, protože píšu cesťák.
zimní průměr v zácpě na cestě Chrudim - Pardubice a z5 = 9,75 l na stofku
teď o víkendu bleskový přesun (do 120 km/h) ještě na zimákách
se světlama a občasným klaxonem, když se přede mne do kopce drala nějaká feluše
plně obsazený (teda skoro plně 2 dospělci a 2 larvičky)
Chrudim - Tanvald - Chrudim = 7,66 l/100 km
nedávno jsem jel Chrudim - Brno - Chrudim a čuměl jsem, že to bylo za 7,13 l/100, což jsem ještě nikdy předtím (ani potom) nejel
teď to tady mám roztahaný po stole, protože píšu cesťák.
zimní průměr v zácpě na cestě Chrudim - Pardubice a z5 = 9,75 l na stofku
teď o víkendu bleskový přesun (do 120 km/h) ještě na zimákách
se světlama a občasným klaxonem, když se přede mne do kopce drala nějaká feluše
plně obsazený (teda skoro plně 2 dospělci a 2 larvičky)
Chrudim - Tanvald - Chrudim = 7,66 l/100 km
nedávno jsem jel Chrudim - Brno - Chrudim a čuměl jsem, že to bylo za 7,13 l/100, což jsem ještě nikdy předtím (ani potom) nejel
Daewoo Nubira SX 1,6 16V Wagon, 1998, red
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Berem u Shell...V-Power 95. Sice teď stojí 31,90 Kč, ale co se dá dělat. Jinak ta Shellka je na Teplého ulici. Jetka mívá dobré ceny a benzín je myslím v pohodě, stejně jako Aral, OMV a podobné velké benzínové pumpy. Tam je jistota (většinou).Jezin píše:kde v Pardubkách?djpsx píše:Já ani nikdo z rodinu u malých benzínek nekupujeme. Nevěřím kvalitě benzínu. Radši si připlatím, ale mám jistotu, že dostanu kvalitní a prověřené palivo, které mi nezhuntuje motor. Radši připlatit, než pak měnit motor.
když mám cestu na Prahu, tak u Jeta. Jinak jsem brával Aralky v Chrudimi, ale už moc podražili, tak v Agipu, ale nením, nevím
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
jj..jet je nejlepsi ..lpg za 13.10 .. konecne je to zas o 1/2 a vic nez benal
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ