Co byste zde zmenili?
Moderátor: Blue Lanos
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
- Reklama
od toho jsou i modeartori !!!!Vojta píše:Poprosil bych administrátory, aby mazali příspěvky, které nesouvisí s tématem. Nevím, jestli zájemce o sraz v Jeseníku zajímá, jestli Docent leze na spolužáky nebo ne. Ale silně o tom pochybuji.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
myslim ze sem chodi lide pro informace a ne obdivovat nejnovejsi smajly. Pokud se ti tu nelibi klidne chod na ty ruzne phpbb fora !!!mazesk píše:no chybaju mi tu novy smajlovia.. je ich po nete kopu na roznych forach phpBB a tito v 21. storoci su uz fakt smiesny
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
CHAT
Nemusíš chatom zaťažovať server ani zvyšovať traffic...
a ch(c)at niekedy treba
skús založiť tému s názvom CHAT a hodiť tam kód, ktorý Ti vygenerujú na http://www.parachat.com verzia BASIC, potom tému zamkni...
chat tu bude a predsa nebude...
a bude aj vlk sýty aj ovca celá...
Nemusíš chatom zaťažovať server ani zvyšovať traffic...
a ch(c)at niekedy treba
skús založiť tému s názvom CHAT a hodiť tam kód, ktorý Ti vygenerujú na http://www.parachat.com verzia BASIC, potom tému zamkni...
chat tu bude a predsa nebude...
a bude aj vlk sýty aj ovca celá...
Naposledy upravil(a) RoSta dne ned zář 17, 2006 00:28, celkem upraveno 1 x.
WAP
je tiež jednoduchý...
mám verziu z MobileOnline, ešte pod GPL licenciou (teraz je už "vyvynutejšia" a hlavne za prachy), aj Dream sa tu na ňu odkazoval (ale na verziu 1.7.1 - za prachy), ktorú stačí len dohodiť do rootu na tomto webe a bude to šlapať, tak ak chceš, hoď mi na SS (PM) Tvoj mail a máš ju aj s návodom, ako rozozná tento web, odkiaľ sa sem pripája užívateľ a či to má presmerovať na wap... čiže nebude treba ani wap.daewooclub.com... aj keď ani to nie je problém...
je tiež jednoduchý...
mám verziu z MobileOnline, ešte pod GPL licenciou (teraz je už "vyvynutejšia" a hlavne za prachy), aj Dream sa tu na ňu odkazoval (ale na verziu 1.7.1 - za prachy), ktorú stačí len dohodiť do rootu na tomto webe a bude to šlapať, tak ak chceš, hoď mi na SS (PM) Tvoj mail a máš ju aj s návodom, ako rozozná tento web, odkiaľ sa sem pripája užívateľ a či to má presmerovať na wap... čiže nebude treba ani wap.daewooclub.com... aj keď ani to nie je problém...
Proč fórum phpbb a stránky Daewoo v phpRS
Ahoj všichni.
Hlavně dík za vznik a provozování této komunity - je to bezva.
Jen nerozumím této výše zmíněné kombinaci.
PhpBB fórum je asi to nejlepší, co se dá na fórum použít. Proč tedy Stránky o Daewoo vznilky v RS, vždyť redakční verze PhpBBplus spojuje obě věci do jedné a opět velmi dobře.
Sám několik plusek i obyčejných phpBB spravuji a jsou bezva, určitě podle mého lepší než RS - ale to může být na druhou stranu jenom můj subjektivní názor.
Vlasta
PhpBB fórum je asi to nejlepší, co se dá na fórum použít. Proč tedy Stránky o Daewoo vznilky v RS, vždyť redakční verze PhpBBplus spojuje obě věci do jedné a opět velmi dobře.
Sám několik plusek i obyčejných phpBB spravuji a jsou bezva, určitě podle mého lepší než RS - ale to může být na druhou stranu jenom můj subjektivní názor.
Vlasta
Re: Proč fórum phpbb a stránky Daewoo v phpRS
kde jsi vycetl ze daewoo stranky vznikly jako RS? daewooclub je a byl vzdy jen zalozeny na phpbb, maximalne weby o nexii, lanosu, nubire jsou rs ale to neni daewooclubPrefin píše:Ahoj všichni.
Vlasta
Re: Proč fórum phpbb a stránky Daewoo v phpRS
kde jsi vycetl ze daewoo stranky vznikly jako RS? daewooclub je a byl vzdy jen zalozeny na phpbb, maximalne weby o nexii, lanosu, nubire jsou rs ale to neni daewooclubPrefin píše:Ahoj všichni.
Vlasta