Klubová trička
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Můžu Ti to poslat na dobírku nebo Ti to může vzít někdo, kdo na sraz jede a bydlí někde poblíž Tebe...SKUBI píše:Já bych chtěl taky tričko... Ale na sraz nepřijedu... Jaký je řešení???
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
OK. Jinak jestli jsi z Prahy, tak to určitě nějak domluvíš....SKUBI píše:Mrknu, kdo jede na sraz a zkusim ho zmermomocnit... Jinak Ti pošlu klidně peníze na účet, aby se nemusela platit dobírka a pošleš mi to normálně. Jinak teda prosím 1x XL.
Nexia² project
Shaman - 1x L - dotaz: pokud se nedostavim na sraz, je mozne poslat na dobirku?
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Jo, nějak to vymyslímeshaman píše:Shaman - 1x L - dotaz: pokud se nedostavim na sraz, je mozne poslat na dobirku?
Nexia² project
- DannyFloyd
- Kontaktovat uživatele:
Re: Klubová trička
Danny Floyd, 1 ks - XL
P.s.Jak tak koukám, to bude takový malý Šlachta-Ostrava sraz
P.s.Jak tak koukám, to bude takový malý Šlachta-Ostrava sraz
Matiz 0,8 v základní výbavě, 4 kola a volant, ozdobné kryty kol, najeto 21.000 km (od 09/2004)
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Nerad bych z té dobírky dělal pravidlo. Fakt nemám čas balit a rozesílat trička po celém Československu. Raději bych uvítal, kdybyste se Vy, kteří nepojedete na sraz a chcete tričko, domluvili s někým z Vašeho okolí, kdo na sraz jede, dali mu peníze a on Vám to koupil. Comprende?Cudro píše:Juraj Čudrnák, ak sa to dá poslať na dobierku, tak objednávam 1 ks veľkosť L.
Nexia² project
Už jsem se předběžně domluvil s Tomášem, tak to moje 1x XL si můžeš připsat k němu.Ivan píše:Nerad bych z té dobírky dělal pravidlo. Fakt nemám čas balit a rozesílat trička po celém Československu. Raději bych uvítal, kdybyste se Vy, kteří nepojedete na sraz a chcete tričko, domluvili s někým z Vašeho okolí, kdo na sraz jede, dali mu peníze a on Vám to koupil. Comprende?Cudro píše:Juraj Čudrnák, ak sa to dá poslať na dobierku, tak objednávam 1 ks veľkosť L.
Nubira 1,6 Wagon, 98