Zítra mám odjíždět mimo ČR a začal mi děsně hlučet ventilátor (3 a 4 rychlost). Jako by vrtule o něco škrtala či co. Hluk vychází z prostoru za skřínkou před spolujezdcem.
Může to souviset s výměnou pylového filtru ???
Jak k se k ventilátoru dostanu ???
Díky moc za informaci.
pavel
Hlučný ventilátor - SOS
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
No tak je rozdíl hučení a škrtání o něco . Samozřejmě jestli máš zrovna po výměně klima filtru mohlo při jeho vyndavání něco zapadnout dovnitř a to ti teď skrtá o vrtuli . Hučení by mohlo způsobovat ložisko ventilátoru . Jestli ti tam něco zapadlo můžeš tam zkusit sáhnut když vyndáš filtr klima a nebo potom se musí sundat ten plast co je nad nohama spolujezdce a pak už se dostaneš ke šroubům co držej ventilátor vyndáš ho a pak uvidíš co tam máš zapadlého
Díky zusím to dostat nějak ven. Ono to jako i tak nějak vibruje - asi to ložisko, ale tak naráz ???petrm píše:No tak je rozdíl hučení a škrtání o něco . Samozřejmě jestli máš zrovna po výměně klima filtru mohlo při jeho vyndavání něco zapadnout dovnitř a to ti teď skrtá o vrtuli . Hučení by mohlo způsobovat ložisko ventilátoru . Jestli ti tam něco zapadlo můžeš tam zkusit sáhnut když vyndáš filtr klima a nebo potom se musí sundat ten plast co je nad nohama spolujezdce a pak už se dostaneš ke šroubům co držej ventilátor vyndáš ho a pak uvidíš co tam máš zapadlého
T
hotovo
Diky za odpovědi.
Chci se podělit o to co to bylo.
Utrhla se taková přilepená páčka , která ovládá klapku proti zápachu zvenku. ta spadla do turbíny ventilátoru a ten pak vibroval celou palubkou.
Práce pěkně nanic, ale přilepil jsem ji a ještě přišrouboval samořezným šroubkem a vše je OK.
Pav
Chci se podělit o to co to bylo.
Utrhla se taková přilepená páčka , která ovládá klapku proti zápachu zvenku. ta spadla do turbíny ventilátoru a ten pak vibroval celou palubkou.
Práce pěkně nanic, ale přilepil jsem ji a ještě přišrouboval samořezným šroubkem a vše je OK.
Pav