AUDIO
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
-
- Reklama
-
Takže látku mám. Stála 270 kč a vyjde bohatě na celý plato. Teď budu kupovat 3 cm polystyrén a karton, kterým totálně vyrovnám plato a nechám pouze otvory pro repro. Pokusím se průběh montáže vyfotit a když bude úspěšná tak to posluží někomu jako návod jak na to. Berte mě trochu s rezervou nikdy jsem to nedělal takže to bude asi vo nervy.
Mj. přišel jsem na to, že je lepší díry pro repro do originálního plata dělat pájkou než pilkou šukalkou. Jsou fakt na milimetr přesný!
Mj. přišel jsem na to, že je lepší díry pro repro do originálního plata dělat pájkou než pilkou šukalkou. Jsou fakt na milimetr přesný!
-
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
-
-
-
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Re: AUDIO
Nechcem vytvárať zbatočne nové témy,tak volím túto,ohľadom jednej rady o ktorú by som chcel poprosiť.
Navie mi niekto poradiť,ako prevediem bez újmy na kvalite nahrávky hudbu vo formáte MP4 do MP3 na PC ?
Budem vďačný za radu.
Navie mi niekto poradiť,ako prevediem bez újmy na kvalite nahrávky hudbu vo formáte MP4 do MP3 na PC ?
Budem vďačný za radu.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- simone
- Kontaktovat uživatele:
Alvine ahoj , bez straty kvality to nejde prave oto ide že sa vynechajú /zamaskujú/ tie zvuky ktoré program vyhodnotí podľa algoritmu že tie ktore nebude počuť vynechá.. preto je MP3 menší súbor ako original CDa. Aj MP3 potom pri prevode sa dá vybrať kompresný pomer v toku bitov ... čím menší tok tým horšia kvalita
viac a podrobnejšie tu:
http://en.wikipedia.org/wiki/Mp3
a program ked chceš dam niečo na Rapidshare ale aj do googla ked daš MP3 converter tak ti nájde vela
a tutok jedna dobrá stránka na zálohovanie hudby.. aby to nebol warez
viac a podrobnejšie tu:
http://en.wikipedia.org/wiki/Mp3
a program ked chceš dam niečo na Rapidshare ale aj do googla ked daš MP3 converter tak ti nájde vela
a tutok jedna dobrá stránka na zálohovanie hudby.. aby to nebol warez
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Simone,vďaka za radu a tip,už to mánainštalované aj sa mi úspešne podarilo skonvertvať
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L