Seřízení ventilů
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: Seřízení ventilů
jiz se resilo, Vaclav sem dokonce nekde daval navod, jak to vyresit doma ...FILIPES píše:Neznáte někdo hodnoty ventilových vůlí?
jinak ten Vaclavuv navod je i zde
http://www.malyweb.cz/mates/navody/
-
- Kontaktovat uživatele:
Nedávno jsem spárové měrky kupoval v Horbachu. Za cca 30KčPavelZ píše:Jsou, u nas se jim rika "měrky". Ale zda se, ze ted uz je trochu problem je sehnat.
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
-
- Kontaktovat uživatele:
Sací jsou vzadu, výfukové vpředu.marika píše:Mám jeden dotaz,možno blbý ale predsa. Ktoré sú sacie a ktoré výfukové.Poradíte?
|\/| /\ '|' | '/.
zda se mi trosku divne ze se nekdo pta na serizeni ventilu a ani nevi jak je poznat ale odvaznemu stesti preje.ondra ma pravdu sparo merky par korun skoro kdekoliv a jeste se ventily poznaj podle potrubi.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil