![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
Nechá se s tím ještě něco udělat? Místy je jen lehce sedřený vrchní lak, to by se nechalo ještě rozleštit, ale někde je to až na bílý základ
![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
Až mi to někdo udělá na novém autě, asi se z toho po..
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Ale jo, opravit se to asi nechá, ale hlavně mě štve, že je to vůbec někdo schopnej udělat. Proč? Ze závisti? Je to 13 let starý auto..milosh píše:A od toho je dobry havarijni pojisteni, pak ti to pojistovna cely zaplati - nastrik. auta znovu
To už je na každom z nás ako má urobené havaríjne poistenie. Ja mám spoluúčasť 2000SK.Krtek píše:Nezapomínejte taky na spoluúčast při havarijku. Ono mít spoluúčast 5 tis pokud stojí nastříkání části auta 4000 kč, tak je ti havarijko na nic a platíš si to stejně cělý sám.
ja mam osobne tiez 2000 Sk min. spoluucast na poistku a tu situaciu s poistovnou co popisujes ma asi iba komunalna.. ja som v Allianzi a dva krat sme uz riesili z havarijnej, ani raz nevolali policajtov. velmi rychlo a bez najmensich problemov vyriesil vsetko. toto nema byt reklama, som osobne s nimi spokojny..mipo píše:To už je na každom z nás ako má urobené havaríjne poistenie. Ja mám spoluúčasť 2000SK.Krtek píše:Nezapomínejte taky na spoluúčast při havarijku. Ono mít spoluúčast 5 tis pokud stojí nastříkání části auta 4000 kč, tak je ti havarijko na nic a platíš si to stejně cělý sám.
Mne striekali predný blatník a dvoje dvere (všetko na vodičovej strane) a stálo to cca. 12000 s robotou.
Ešte mi v poisťovni hovorili, že keby som k tomu nezavoélal policajtov, tak by som prišiel o bonus. Neviem, či to tak je iba u Komunálnej, alebo u všetkých poisťovní na Slovensku.
To by u toho Racera hodnotili asi jako totalku ne? To auto ma hodnotu tak 25 tispeco píše:no, neviem kde ti nastriekaju cele auto za 4 tisic, ked mne po odratani ceny naraznika striekanie do ciernej metly vyslo nieco cez 12 000.
cele auto tipujem tak na nieco okolo 30-40 tisic.
tak ako radil orgi:
obtiahni este viac to auto, zavolaj policajtov(lebo ono sa to nezda ale tu skoda uz moze byt vyssia ako 69 tisic) a zaplatis spoluucast. (u mna napr. min. 5000 alebo min 5% z ceny opravy)
auticko by malo mat tusim hodnotu take, za kolko bolo kupovane - amortizacia a nejake ich vymysly. to, ci je to na totalku alebo na opravu sa s nimi asi mozes dohodnut.. ked si ty povies, ze chces opravu, a mas ho poctivo poistene, nevidim dovod, preco by mali robit problemyBrainman píše:To by u toho Racera hodnotili asi jako totalku ne? To auto ma hodnotu tak 25 tispeco píše:no, neviem kde ti nastriekaju cele auto za 4 tisic, ked mne po odratani ceny naraznika striekanie do ciernej metly vyslo nieco cez 12 000.
cele auto tipujem tak na nieco okolo 30-40 tisic.
tak ako radil orgi:
obtiahni este viac to auto, zavolaj policajtov(lebo ono sa to nezda ale tu skoda uz moze byt vyssia ako 69 tisic) a zaplatis spoluucast. (u mna napr. min. 5000 alebo min 5% z ceny opravy)
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |