vymena oleja raz za 120k km
Moderátor: Blue Lanos
vymena oleja raz za 120k km
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
- Reklama
Re: vymena oleja raz za 120k km
Ked uz sme u toho oleja, na Lanose mam menit kazdych 10000 km alebo kazdych 15000 km? V nemeckej prirucke je 15000 a v slovenskej 10000 km. Mam tam olej Madit Super 2000, co je polosyntetika, 10W/40.
Daewoo Lanos 1,5 SX 12/97
Všechny daewoo mají od roku myslím 97 v čechách interval servisních prohlídek a tedy i výměnu oleje 15 000 to že i na novějších autech máte na slovensku výměny po 10 000 sem slyšel originální vysvětlení . Prý je to proto , že jste malá země a všude to máte poměrně blízko a navíc ještě poměrně hornatá takže přesně podle příručky ztížený provoz ( krátké trasy , kopce ) by se mělo přejít na kratší interval výměny . Můj názor je , že je to nepodstatné a jestliže najedeš za rok více než 15 000 km měnil bych po 15 a nebo jednom roce co bude dříve
Ja menim na nexii po 10000km, zase tolik penez to neni
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Re: vymena oleja raz za 120k km
Tak to je strašný. Chudáček Tikáček. Člověk, kterej něco takovýho udělá tomu chudáčkovi autičkovi nemá srdce a je to parchant!!!
Tico SX - krabička na kolečkách, ale moje.
jo tak ted koukam na to tico to je pekny ale u nas se takove auta daji obcas videt.panacek tam leje mineralni olej a jezdi jednou za 3 roky protoze nenajede kilometry.takze nemusite najet 120tis a staci jen 3 roky nemenit.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil