Chod motora

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
marika

Chod motora

Příspěvek od marika »

Poradí mi niekto čo by to mohlo byť?Motor ide počas jazdy ok ale na volnobehu má nepravidelný chod.Sviečky,káble sú nové,palivový filter tiež,palec rozdelovača takisto.Neviem čo s tým.
Reklama

mino

Příspěvek od mino »

Mne v porovnaní so 4-valcom ma tiež iný zvuk, ale už som si zvykol. Ako nepravidelne, popíš bližšie.
Škoda Roomster TSI
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Já mám čtyřválec a hned po koupi vozu mi to začalo dělat. Při jízdě OK, ale na volnoběh motor běžel trhaně a když jsem při jízdě z kopce odstavil plyn, chvílemi se auto samo rozjelo. Vyměnili mi v záruce ŘJ a je klid.
marika

Příspěvek od marika »

mino píše:Mne v porovnaní so 4-valcom ma tiež iný zvuk, ale už som si zvykol. Ako nepravidelne, popíš bližšie.
Neviem ako bližšie to popísať.Proste donedávna išiel ok a teraz akoby vynechával,je to počuť aj na výfuku ako by bublal. Predtým išiel ako hodinky a nebolo ho počuť ani keď bol motor studený.Išiel pekne.
marika

Chod motora

Příspěvek od marika »

Neviem ako to bližšie popísať. Proste ide nepravidelne ako keby vynechával a je to počuť aj na výfuku ako keby bublotal.Donedávna to nerobilo.Počas jazdy je ok ani nezvyšuje otáčky ani nic podobné.
Miloš

Příspěvek od Miloš »

Nech si udělat diagnostiku řídící jednotky v servisu :)
New Spark LS 2011 oranž.metla 1000km :-))[
marika

Příspěvek od marika »

Je to ok.Boli to ventily. :D
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“