auto do dvaceti tisíc?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
kdyztak imageshack.us
hmm..peknej pekacek ) ne do pohody
hmm..peknej pekacek ) ne do pohody
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá hodně dobře. A plánuješ tuning? Btw. myslím, že u takovéhle Škůdky by to nemělo cenu, raději zachovat ji v tomto stavu....
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Tak to já jel se svým prvním autem (Škoda 120 L eMková kastle jako kolega) z Pardubic s plným kufrem a sklopenými zadními sedadly plnými věcí do Prahy do Letňan. Tam jsem naložil další náklad na zadní sedadla a co už se tam nevešlo, tak jsem dal na sedadlo spolujezdce. Z auta jsem viděl jen před sebe a do leva a pádil jsem do Jidřichova Hradce. Škodověnka mě dovezla naprosto v pořádku bez jakéhokoliv problému (sice spotřeba byla okolo 10ti litrů, ale jinak o.k.).Oněgin píše:S takovým zachovylým kouskem je skutečně škoda jezdit. Minimálně do 100.000 km by mělo jezdit v pohodě. Jestli to má 5q, tak to bude mít i slušnou spotřebu. Hlavně ji moc nenakládej, já tak odrovnal už 3 Šády.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Když ale jezdíš častěji v 5 lidech, plný kufr, navíc vozík, tak to nevydrží skoro žádné auto, Šáda tím tuplem. Auto je totiž podmotorované - takže na běžné ježdění doporučuji, ale pracovní auto to není - teda pokud Ti má vydržet co nejdéle.
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
K těm polosám: ty se lámou především u 120 a 105. Pokud je to 130 nebo 125, ty mají vlečku, kde zase hrozí vyšroubování imbusů, což se třeba stalo mně - naštěstí ve 20km rychlosti, když jsem odbočoval. Druhý den jsem valil 150 po dálnici (není to překlep, tachometrově to moje Garde skutečně jelo) a kdyby mi ta poloosa uletěla v ten okamžik...djpsx píše:To je fakt. Navíc se hlavně při tomhle zatížení, jak popisuješ, lámou poloosy....
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.