Fotky (aneb auto po kozmetike :) )
Moderátor: Blue Lanos
Fotky (aneb auto po kozmetike :) )
dovolil by som si pridat par fotiek
-> jojo, chyba prut anteny.. pracuje sa na nom
-> tie strieborne zrkadla su taky ulet
-> este stale zimne pneu
-> prvy clanok, ktory som si na strankach o lanosoch precital, bol o striekani palubovky, tak som sa nechal inspirovat...
-> trocha cistenia si zasluzi aj motor.. no a kryt motora (vyfuku) si to "odniesol" najviac - zakladova cervena farba, na tom strieborna a ked sa to cele prvy krat zahrialo od tepla z motora, vznikla z toho taka jemne zlato-strieborna
-> jojo, chyba prut anteny.. pracuje sa na nom
-> tie strieborne zrkadla su taky ulet
-> este stale zimne pneu
-> prvy clanok, ktory som si na strankach o lanosoch precital, bol o striekani palubovky, tak som sa nechal inspirovat...
-> trocha cistenia si zasluzi aj motor.. no a kryt motora (vyfuku) si to "odniesol" najviac - zakladova cervena farba, na tom strieborna a ked sa to cele prvy krat zahrialo od tepla z motora, vznikla z toho taka jemne zlato-strieborna
:: Daewoo Lanos 1,5 8V '98 :: cervena 73L :: LPG priemerna spotreba 9l/100km ::
- Reklama
orgi
este som zabudol sice fotecku z interieru, kde su natiahnute potahy Dragon style (899 Sk komplet).
nad cistenim a striekanim motora som stravil asi 4-5 hodiek, interier cca 30min a exterier asi 3 hodky (rucne umyvanie + ochranny nater).
auticko sa odvdacilo spotrebou 8,5 l LPG / 100 km, 60-70% je to jazda v meste, vecsinou snaha o economy run.
nad cistenim a striekanim motora som stravil asi 4-5 hodiek, interier cca 30min a exterier asi 3 hodky (rucne umyvanie + ochranny nater).
auticko sa odvdacilo spotrebou 8,5 l LPG / 100 km, 60-70% je to jazda v meste, vecsinou snaha o economy run.
ked mas strieborneho lanosa, tak ti podla mna bude vyzerat este lepsie ja by som rad v spolupraci s Akrim niekedy nastriekal komplet zvysne plasty cervenou farbou exterieroveho laku.. som zvedavy, ako to bude vyzerat )Iwoš píše:Máš to pěkně vymazlený. Dost se mi líbí ta nastříkaná palubovka, viděl jsem to už víckrát, ale až teď mě to dost zaujalo.
cele auto je uz slusna palka ;( ale na palubovke sa mozes kludne "vyridit".. ja som uplne poleno a mal som z toho tiez strach, ale podla toho navodu to zvladnes bez mensich problemov dont worry, just do it.. nezabudni smirgle, tech. benzin a vela trpezlivosti pri striekani nikdy som predtym nic nestriekal a vyzera to vcelku normalne, bez ziadnych stekancov.. naozaj je to asi najlahsia "tuningova" somarinka na lanosoch.Iwoš píše:Bude vypadat jako Ferari. Ale já bych potřeboval hlavně nastříkat celý auto, bohužel si to nemůžu dovolit. No možná se vyřádím na palubovce, ale jsem dost nešikovnej a mám z toho celkem strach.
Kolik stala ta celkova ocista po zime ??? Motor je vystrikanej wapkou ? Nedela to potom nejakou neplechu ? Jinak je to parada. Akorad bych to nenechaval pred panelaken, nemohl bych v noci klidne spat
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
kdyz mas kamose co ma wapku tak to mas zadaraconpet píše:Kolik stala ta celkova ocista po zime ??? Motor je vystrikanej wapkou ? Nedela to potom nejakou neplechu ? Jinak je to parada. Akorad bych to nenechaval pred panelaken, nemohl bych v noci klidne spat
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jo jo , pocasi nam preje
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Blue Lanos
...skor by som povedal ze KONECNE Dufam, ze si aj povysaval lebo si tam mal vo vnutri viac popola ako v nasej popelnici
Inak pocasie praje a bude "az" jeden den este priat ale v pondelok uz leje
Inak pocasie praje a bude "az" jeden den este priat ale v pondelok uz leje
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
co to vsetko stalo? jedno umytie v umyvarke (kde to vystriekalo zo spodu, to kludne alternuj s wapkou za par Sk (Kc)) + voda z vodovodu + sampon na auto s pomarancovou vonou + cistic na palubnu dosku (115 sk) + nejaky ochranny lak (par stoviek). takze prakticky to stoji iba volny cas ) teda ak sa obcas staras o auticko a nejake cistiace prostriedky uz vlastnis. inak par stoviek...conpet píše:Kolik stala ta celkova ocista po zime ??? Motor je vystrikanej wapkou ? Nedela to potom nejakou neplechu ? Jinak je to parada. Akorad bych to nenechaval pred panelaken, nemohl bych v noci klidne spat
ja osobne wapku nepouzivam, ale raz do tyzdna auto umyvam rucne. motor je umyvany rucne (uff, to ma vazne bolel chrbat) (spongia, handricka, zubna kefka) )
s tym panelakom s tebou suhlasim.. bohuzial nemam inu moznost
s tym navlekom na volant uplne suhlasim ;( ale pouzivam bezpecnostnu paku (vidno to na obrazku, kde je pohlad z vonka) a neviem zohnat tak siroku, aby nedrala ten navlek. takze ten je zhora zodraty a viem, ze existuju ovela krajsie navleky.. ale tento je potiahnuty nejakou zaujimavou kozenkou a takymi masaznymi gulickami (tusim 125 Sk v Tescu) a straaasne dobre sa mi s nim soferuje takze to je moja uchylka ten volant, prosim ospravedlnit.phalanx píše:vsetko to mas fakt pekne (hlavne ta palubka samozrejme ), ale ten navlek na volante je fakt dost humus .., to sa ti fakt paci alebo to mas hlavne kvoli tomu ze sa ti stym dobre drzi volant?