Aveo sedan - Názory, zkušenosti a ohlasy

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi

David Janda

Aveo sedan - Názory, zkušenosti a ohlasy

Příspěvek od David Janda »

Zdravim, bez dlouhého váhání jsem se rozhodl pro koupi CH. Aveo Sedan.
rád bych se vás zeptal na vaše názory, co se týče jízdních vlastností, spotřeby, servisu a event. dalších ohlasů. Vaše diskuzní forum sleduji několik dní a musím konsatovat, že se povedlo. Děkuji David Janda
Reklama

milosh

Příspěvek od milosh »

// prispevek jsem presunul do spravne sekce

Ahoj, vitej, dik za pochvalu. Doufam ze dorazis na sraz, chtel bych videt tu karu z vetsi blizkopsti nez jen kdyz kolem jedny novy chodim na parkovisti u nas v Usti. Je to mimoradne povedeny auto, libi se mi dosti, ale combi by se mi hodilo vic ;)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

Jo aveo jsem si prohlizel vypada velmi pekne,zajimavy je ten multifunkcni ovladac radia a topeni (nebo aspon tak mi to prislo)aspon uz nikoho nebude lakat radio.(ale zas se tam neda dat jine)tak at Vam to jezdi .Jine info zatim nemam.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
milosh

Příspěvek od milosh »

palikx píše:Jo aveo jsem si prohlizel vypada velmi pekne,zajimavy je ten multifunkcni ovladac radia a topeni (nebo aspon tak mi to prislo)aspon uz nikoho nebude lakat radio.(ale zas se tam neda dat jine)tak at Vam to jezdi .Jine info zatim nemam.
jelikoz radio je na mp3 neni duvod davat jine 8)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

třeba kvalitnější :lol: :lol:
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

milosh píše:
palikx píše:Jo aveo jsem si prohlizel vypada velmi pekne,zajimavy je ten multifunkcni ovladac radia a topeni (nebo aspon tak mi to prislo)aspon uz nikoho nebude lakat radio.(ale zas se tam neda dat jine)tak at Vam to jezdi .Jine info zatim nemam.
jelikoz radio je na mp3 neni duvod davat jine 8)
dokud nebude umět rádio číst DVD-rAM(9GB) s MP3kama tak je nedostatečný. To ovládání se mi taky moooc líbí. Připomíná mi to Mazdu nebo Hondu
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
DREAM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DREAM »

OT: staci usb vstup + 32 nebo 64GB klicenku .. a mas na pohodu .. mych 20GB 1,8´´ hdd je taky do pohody,ale porad se tam neco toci stejne jako "mrtvy" dvd-ram
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak :(
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
bandolik

Příspěvek od bandolik »

ahoj lidi fakt je to dobrý forum koukám na něj již od dob co mám espero
teď již jen čekám až mi dorazí nové aveo snad to bude už po neděli :lol: :lol: :lol:
od 07.04.2007 CHevrolet AVEO 1,2 sedan,sunset orange ,2xabg,abs,central,el. okna, 14 alu.disky Dotz Imola,podsvícení zelený neon
Prostě supr kárka :-)
ex: Daewoo Espero 2,0i v plné palbě

člen AVEO FANKLUBU
Mirou

Příspěvek od Mirou »

Mám Aveo cca 14 dní a najeto něco přes 350km.Vše šlape jak má a přiznám se že mi to často láká jet jen tak pohodově bez jakého koli chvatu.
Co se týče toho rádia tak to mu teda docela křivdíte.Dle mého názoru a lidí,které jsem v tom svezl je to dost dobrá reprodukce hudby.Naprosto intuitivní ovládání a s přehledem.Žádné malé čudlíky(tlačítka) jak to bývá standardem u dnešních rádií.
Prodejce mi tvrdil že to rádio koupili Korejci od Volva no nevim,ale rozhodně to je mašinka pohodová.
Co se týče "jen" že to přehrává cd MP3(700MB) tak mi to docela vyhovuje,protože prostě vypálím CD a po čase ho prostě vyhodím.Ta cena je tak nízká že to prostě neřeším.No a na jedno CD se mi v MP3 Pro vejde cca 230 písní a to se dá chvíli poslouchat.
Jo s Aveem jsem spokojen.
peter NR

Příspěvek od peter NR »

Mirou píše:Mám Aveo cca 14 dní a najeto něco přes 350km.Vše šlape jak má a přiznám se že mi to často láká jet jen tak pohodově bez jakého koli chvatu.
Co se týče toho rádia tak to mu teda docela křivdíte.Dle mého názoru a lidí,které jsem v tom svezl je to dost dobrá reprodukce hudby.Naprosto intuitivní ovládání a s přehledem.Žádné malé čudlíky(tlačítka) jak to bývá standardem u dnešních rádií.
Prodejce mi tvrdil že to rádio koupili Korejci od Volva no nevim,ale rozhodně to je mašinka pohodová.
Co se týče "jen" že to přehrává cd MP3(700MB) tak mi to docela vyhovuje,protože prostě vypálím CD a po čase ho prostě vyhodím.Ta cena je tak nízká že to prostě neřeším.No a na jedno CD se mi v MP3 Pro vejde cca 230 písní a to se dá chvíli poslouchat.
Jo s Aveem jsem spokojen.
tak vitaj Black Aveo...
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
Mirou

Příspěvek od Mirou »

Ahoj peter NR
dík za pozdrav.Musím přiznat že mi nikdy černá barva moc nešla pod fousy,ale co jí mám líbí se mi čím dál víc.Jen je asi trochu nepraktická,protože prach je na ní dost vidět.A já jsem línej to stále mýt.
Apropo do myčky se bojím ta barva asi ještě nebude úplně vyzrálá.Co ty na to?
Slam

Příspěvek od Slam »

Mirou píše:Ahoj peter NR
dík za pozdrav.Musím přiznat že mi nikdy černá barva moc nešla pod fousy,ale co jí mám líbí se mi čím dál víc.Jen je asi trochu nepraktická,protože prach je na ní dost vidět.A já jsem línej to stále mýt.
Apropo do myčky se bojím ta barva asi ještě nebude úplně vyzrálá.Co ty na to?
Je pravda, ze na cerne je videt sajrajt ponekud vice, proto je vhodne to nechat jednou za cas po umyti i navoskovat (nejlepe tvrdym voskem - ta vrstva pak vydrzi i nekolik mesicu). A po prelesteni cele kastle meju uz jen v rucni mycce (manik s houbou a jelenici)... 8)
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
peter NR

Příspěvek od peter NR »

priklanam sa k tomu "manikovi s houbou a jelenici", pretoze kefy su tvrde a priznam sa ze raz som v umyvarke bol a skoro som osedivel, ked som zbadal tie mikro-ryhy od nich... :cry:
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
Mirou

Příspěvek od Mirou »

Hele Slam o tvrdém vosku jsem ještě neslyšel,ale určitě popátrám.Dnes jsem vyzkoušel službu ručního mytí tady u nás u Kadaně a musim říct že je to docela prima.A hlavně mohu tam počkat u auta a vše shlédnout.Přidávají vosk do mycí lázně,ale jaký vosk to byl to nevím.Je to dražší ale rozhodně šetrnější než ty sjeté kartáče v mičce.Prostě ty kartáče tak dlouho provozují až jim tam zbyde jen ten nosný vlasec.
Prostě ruční práce je v mnoha směrech a oborech lepší.Tak u toho zůstanu 8)
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

To je prece stara a omleta pisnicka, rucne auto myje kazdej spravnej autickar, kartac a ta mikroskopicka slupicka laku co tam davaj od vyroby je jen smrt pro vas lak, myt jen a pouze houbou, ja v mycce nebyl za cely zivot
:D
cerne auto je hezke jen nove, pak uz je to jen same lesteni, sam jsem ho mel a ackoliv vypadalo s tou cernou barvou luxusne, uz bych to nebral, je to neprakticky, i kdyz hezky ;)
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Odpovědět

Zpět na „Aveo - Pokec“