Kupa PDA s GPS
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
vypada super a to ,ze ma SIRF III ho radi jako nejlepsi zarizeni na trhu,jen proc to nema WIN2005 a 128RAM??
.. ja lidem doporucuju nejlevnejsi verzi acer n35 a musim rict ze i predchozi yakumo je lepsi,ale taky drazsi ..
ja ted shanim ke svymu MDAc gps BT nejaky starsi ,ale nikdo nbic neprodava..asi budu muset koupit novy za 3jku..://
.. ja lidem doporucuju nejlevnejsi verzi acer n35 a musim rict ze i predchozi yakumo je lepsi,ale taky drazsi ..
ja ted shanim ke svymu MDAc gps BT nejaky starsi ,ale nikdo nbic neprodava..asi budu muset koupit novy za 3jku..://
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
- Reklama
Pěkný dobrý večer Sychravo 6 st a tma!
Gratuluji! Uvidíš,že budeš spokojený.CHce to trochu cviku abys sis na to zvyknul.Je to sice malý ale jde to se stým naučit jezdit.Je to perfektní když jsi v cizí krajině.Já jel dnes do Lysý nad Labem a i když trasu znám tak jsem si ho vzal sebou.Před Mladou Boleslaví je už nové napojení na dálnici a to jsi měl vidět jak se zlobil,když nemohl najít trasu a podle mapy jsem jel vlastně bývalým lesem
Ať nám jezdí a nezlobí
Gratuluji! Uvidíš,že budeš spokojený.CHce to trochu cviku abys sis na to zvyknul.Je to sice malý ale jde to se stým naučit jezdit.Je to perfektní když jsi v cizí krajině.Já jel dnes do Lysý nad Labem a i když trasu znám tak jsem si ho vzal sebou.Před Mladou Boleslaví je už nové napojení na dálnici a to jsi měl vidět jak se zlobil,když nemohl najít trasu a podle mapy jsem jel vlastně bývalým lesem
Ať nám jezdí a nezlobí
co pouzivas za soft, tomtom5, dynavix navigon, pocketkim /fuj/ , smartmaps /fuj/ ??
Pěknou neděli Pod mrakem,klid 7 st.DREAM píše:co pouzivas za soft, tomtom5, dynavix navigon, pocketkim /fuj/ , smartmaps /fuj/ ??
Jestli jsi se ptal mě tak už jsem to tady psal.Mám PocketKim jak CZ tak SK a taky Tomtom.Vím,že PocketKim není úplně stoprocentní ale zvyk jsem si na něj.Někdy ho používám i v Praze když zrovna je to mě neznámá ulice a dobrý.
Ať nám jezdí a nezlobí
- Blue Lanos
Diky Dream s tebou budeme este o tom hovorit pred kupov
My sme mali aj teraz v tom Hannoveri nejaky Magellan co si kamos kupil v USA a perfektne pri odboceni na poslednom semafe kamos povedal "teraz to tu niekde musi byt na lavej strane" a presne hnek ako som odbocil pozeraam a na laves strane hotel ambiente Takze sa ta masinka nemylila
My sme mali aj teraz v tom Hannoveri nejaky Magellan co si kamos kupil v USA a perfektne pri odboceni na poslednom semafe kamos povedal "teraz to tu niekde musi byt na lavej strane" a presne hnek ako som odbocil pozeraam a na laves strane hotel ambiente Takze sa ta masinka nemylila
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
jinak na svym serveru jsem zpracoval clanek o "vsech" moznostech navigace do auta .. myslim,ze by to zacatecnikum a zajemcum o gps navigaci mohlo pomoc ..
http://mapy.mudecin.cz
primy link na clanek
http://mapy.mudecin.cz/index.php?option ... &Itemid=44
http://mapy.mudecin.cz
primy link na clanek
http://mapy.mudecin.cz/index.php?option ... &Itemid=44
tak jak pokracuje vyber? taky me to zajima
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
jak by ted je urcite nej Fujistsu N500 za 8cku (+ 1GB SD).. k tomu ti dam tomtom + mapy cely evropy
a nebo jak to mam ja : MDA compact + BT GPS (i-tec 339 nebo navilco , proste sirfIII cipset) to je kdyz chces mit i telefon .. jinak navigace rullez
a nebo jak to mam ja : MDA compact + BT GPS (i-tec 339 nebo navilco , proste sirfIII cipset) to je kdyz chces mit i telefon .. jinak navigace rullez
prave garmin je pozadu s mapama..jinak to docela jde,ale tomtom mu dava na prdel .. mapy od teleatlas jsou prehnany .. jezdim po republice a zasnu .. uz ted maj vsechny krajsky mesta cisla popisna a do leta podle me i okresni . a o tom,ze posledni aktualizace ma 50MB a je tam cesko,polsko,slovesnko,madarsko ,takze na karte to zabere nula nula nic ..
je to nadhera ... POI (point of interest) je u tomtom taky nadheraaa..
proste tomtom nema konkurenci
je to nadhera ... POI (point of interest) je u tomtom taky nadheraaa..
proste tomtom nema konkurenci
Jasne, vem, na srazu rad nasbiram inspiraci nejen ohledne upravy autaBrainman píše:mohu jeste vzit na ukazku Garmin IQue 3600 jen do toho nemam koupeny podrobny cesky mapy. Ale masinka je to slusna.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Kdyz uz neco s GPSkou, tak bych radsi sel do Fujitsu Siemens N560 + min. 2GB karta + mapy podle vkusu. Sam ale, protoze uz mam BT GPS, mam vybranej Fujitsu Simens 718: ma sice WM2003SE, pomalejsi procesor a WiFi jen B, ale na druhou stranu 128 MB RAM (u nekterejch stroju s WM5 a 64MB jsou problemy), ma i CF slot, diky tomu, ze nema WM5 nema BT stack od Microsoftu. No a karta co nejrychlejsi (zatim nejspis nejaka MMC 200x) min 2GB (u 4 GB zatim nemam uplne jistotu v podpore a navic ty ceny ).DREAM píše:jak by ted je urcite nej Fujistsu N500 za 8cku (+ 1GB SD).. k tomu ti dam tomtom + mapy cely evropy
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Tady se teda rozjíždí GPS....já se zatím spoléhám na starou dobrou automapu:-)Ale časem bych si takovou mašinku rád pořídil (i když už to nebude to kouzlo a atmosféra, jako když si před dlouhou cestou udělám kafe a prostuduju si mapu, abych věděl kudy, napíšu si styčné body atd. atd.). Jojo, časy se mění.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Tak já, občas, jezdím podle GPS, a probíhá to podobně jako s mapou. Sednu si, uvařím kafe, naplánuju trasu a průjezdné body a systém mi jen říká kdy a kde mám odbočit.djpsx píše:Tady se teda rozjíždí GPS....já se zatím spoléhám na starou dobrou automapu:-)Ale časem bych si takovou mašinku rád pořídil (i když už to nebude to kouzlo a atmosféra, jako když si před dlouhou cestou udělám kafe a prostuduju si mapu, abych věděl kudy, napíšu si styčné body atd. atd.). Jojo, časy se mění.
Všechno funguje dobře, ale jen do chvíle, kdy si usmyslím, že tnehle úsek projedu jinudy, nebo když si chci jen třeba zajet v nějakým městě na svačinku do kavárny, tak mi systém začne žvatlat, že jsem sjel z trasy.