AUDIO
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
-
AUDIO
Čau lidičky.
skromný dotaz. Do Lanouse jsem namontoval neoriginální radio o standartní velikosti 1DIN. Problém je že mi nelícuje s bočnicema. Dole je to v cajku ale nahoře je utopený což mimojiné znamená, že nemohu upevnit hliníkový šuplík, ve kterém je rádio zasunuto.
Teď k dotazu. Předpokládám, že většina z vás má nějaké jiné než sériové rádio. Máte pod ním ještě nějaký redukční rámeček, který vymezí polohu pro aretaci hliníkového šuplíku?
skromný dotaz. Do Lanouse jsem namontoval neoriginální radio o standartní velikosti 1DIN. Problém je že mi nelícuje s bočnicema. Dole je to v cajku ale nahoře je utopený což mimojiné znamená, že nemohu upevnit hliníkový šuplík, ve kterém je rádio zasunuto.
Teď k dotazu. Předpokládám, že většina z vás má nějaké jiné než sériové rádio. Máte pod ním ještě nějaký redukční rámeček, který vymezí polohu pro aretaci hliníkového šuplíku?
- Reklama
- Blue Lanos
no ja tam mam taky origo plechovy suplik a do toho sa da namontovat hociake auoradio. Ten budes asi potrebovat
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Ja som mal najprv nejaky Panasonic dodany s autom, ktory bol zacvaknuty v takom plechovom sufliku. Cele to bolo zasunute do palubovky a skrutkami v cele toho suflika pripevnene k ramu palubovky. Ten suflik vyzera, ze je to vyrobene priamo na mieru k palubovke a asi ho budes musiet zohnat. Podotykam, ze plechovy suflik dodany k Sony sa do pristrojovky nedal zapasovat a upevnit.
Do toho povodneho suflika som dal nove Sony, len kvoli inemu ulozeniu nie je v tom sufliku zacvaknute, ale musel som ho pripevnit skrutkami a hlavy skrutiek opilovat, aby sa zmestili do ramu palubovky (jedna vyhoda - neda sa tak lahko vytrhnut, mensia sanca, ze ho ukradnu )
Vyzera tak trochu utopene v palubovke, je to asi tym, ze ma predny panel tensi, ako povodne radio, ale ked ho povytiahnem tak, aby licovalo s palubovkou, tak vyzera dost skaredo vypukle.
Problemy s krycim ramcekom som nemal ziadne, ten sa totiz upevnuje npriamo na radio, nie na nosny suflik (aspon v mojom pripade)
Do toho povodneho suflika som dal nove Sony, len kvoli inemu ulozeniu nie je v tom sufliku zacvaknute, ale musel som ho pripevnit skrutkami a hlavy skrutiek opilovat, aby sa zmestili do ramu palubovky (jedna vyhoda - neda sa tak lahko vytrhnut, mensia sanca, ze ho ukradnu )
Vyzera tak trochu utopene v palubovke, je to asi tym, ze ma predny panel tensi, ako povodne radio, ale ked ho povytiahnem tak, aby licovalo s palubovkou, tak vyzera dost skaredo vypukle.
Problemy s krycim ramcekom som nemal ziadne, ten sa totiz upevnuje npriamo na radio, nie na nosny suflik (aspon v mojom pripade)
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
no, já tam mám rádio od Sony, a ten hliníkový šuplík dodávaný s rádiem v pohodě - není upevněný šrouby, ale jen těma "ohnutýma" ploškama a drží dobře...vado píše:Ja som mal najprv nejaky Panasonic dodany s autom, ktory bol zacvaknuty v takom plechovom sufliku. Cele to bolo zasunute do palubovky a skrutkami v cele toho suflika pripevnene k ramu palubovky. Ten suflik vyzera, ze je to vyrobene priamo na mieru k palubovke a asi ho budes musiet zohnat. Podotykam, ze plechovy suflik dodany k Sony sa do pristrojovky nedal zapasovat a upevnit.
df.
Daewoo Lanos 1.5MPi, 98, sedan, stříbrná metalíza
Daewoo Lanos 1.5MPi, 98, sedan, stříbrná metalíza
-
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, tak to potom vyzera, ze panel palubovky sa "prisposobi" pri montazi prveho autoradia, a tie dalsie sa uz musia napasovat do toho ramu, co tam uz je, alebo si to prisposobit samodomo k novemu radiudf píše: no, já tam mám rádio od Sony, a ten hliníkový šuplík dodávaný s rádiem v pohodě - není upevněný šrouby, ale jen těma "ohnutýma" ploškama a drží dobře...
V.
- Blue Lanos
Ja do toho origo supliku davam uz 3 radio, vzdy som len ako vado pisal upravil skrutky a inde ich zaskrutkoval podla toho, kde malo new radio dierky
-
TO: BLUE LANOS
Nemohl bys si sem hodit fotku jak to vypada? Já vím, že je to voprc to rozebírat, ale moc by mi to pomohlo.
ja koupi vcera do twinga zensky corku radio JVC a bez ramecku .. radio je mesni nez dira na radio . existuje nejaky univerzal ramecek nebo musi byt spesl na to JVC,nevite?
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
to se mas cim chlubitDREAM píše:ja koupil vcera do twinga zensky corku radio JVC a bez ramecku .. radio je mesni nez dira na radio . existuje nejaky univerzal ramecek nebo musi byt spesl na to JVC,nevite?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
takovej je svet ... nic s tim neudelas..doma jsem byl pochvalenej a stalo me 400 + 2 vetve palic..
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
- Blue Lanos
ja som ani jedno radio nekupil jako corku
Myslím, že v době, kdy se dá úplně pohodový rádio s mp3 koupit za cca 2000 Kč, je docela ubohý podporovat zloděje a feťáky tím, že si koupíš od nich kradený rádio. Počkej, až se stane tobě, že ti ukradnou rádio a ten stejnej feťák ti ho přijde nabídnout za 4 stovky a 5 jointů. Já bych takovejm lidem nejradši zlámal obě pracky, protože nejde jen o to rádio, ale taky o škodu na autě, která je většinou mnohonásobně vyšší. Ale tvoje myšlení je zřejmě na tohle příliš krátkozraké.... A ještě se tím "chlubit" na fóru......?!? Sorry za upřímnost, ale už jsem takovej.
HHR LT, LPG, r.v. 2009, 17'' ALU Borbet
spotřeba cca 11 ltr. LPG
http://www.ilkyok.taekwondo.cz
spotřeba cca 11 ltr. LPG
http://www.ilkyok.taekwondo.cz
vratim sa k povodnej otazke.
menil som radio nedavno. daval som kenwooda ale to je asi jedno.
nepochopil som totiz ake kovove skrutkovacie neviem co tam mate.
ja to mam jednoducho na 2x skrutka cez taky plastovy ramik pripevnene o palubovku.
a ten ram co bol dodavany s radiom sa o ten plast uchytil ohnutim plieskov a hotovo. myslim, ze kazde radio v lanose musi mat ten plastovy ramik
tak priblizne takto vyzera(nakreslil som to asi za 5s, tak sa nesmejte )
menil som radio nedavno. daval som kenwooda ale to je asi jedno.
nepochopil som totiz ake kovove skrutkovacie neviem co tam mate.
ja to mam jednoducho na 2x skrutka cez taky plastovy ramik pripevnene o palubovku.
a ten ram co bol dodavany s radiom sa o ten plast uchytil ohnutim plieskov a hotovo. myslim, ze kazde radio v lanose musi mat ten plastovy ramik
tak priblizne takto vyzera(nakreslil som to asi za 5s, tak sa nesmejte )
ExLanos
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
-